İkinci Lig Kırmızı Grup'ta düşme potasındaki Kartalspor'u evinde 2-1 yenerek 4 maç sonra kazanan Aydınspor 1923 yeniden
Play off hesaplarına başladı. Teknik direktör Tarık Daşgün, Kartalspor galibiyetiyle kara bulutları dağıttıklarını ve iddialı konuma geldiklerini söyledi.
Play off için çekiştikleri rakiplerinin de puanlar kaybettiğine değinen Daşgün, "Kartalspor karşısında maça çok iyi başladık. Net fırsatlar bulduk, daha fazla gol atabildik. Ancak kazanmak her şeyden önemli" dedi.
Karşılaşmanın son dakikalarında büyük stres yaşadıklarına da vurgulayan genç teknik adam, "Rakibimiz son anlarda kalemize yüklendi. Bizi sıkıntıya soktu. Ancak futbolcularım hata yapmayarak 3 puanı korudu. Takım olarak ilk 5 hedefine odaklandık. Çarşamba günü en önemli rakiplerimizden İnegölspor ile deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. Deyim yerindeyse bu müsabaka bizim için kader maçı olacak "dedi.
- Aydın
Son Dakika › Güncel › Aydınspor 1923'ün Umudu Var - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.