Aygaz'dan Maxımum Kart'la Maksimum Kazanç - Son Dakika
Güncel

Aygaz'dan Maxımum Kart'la Maksimum Kazanç

Aygaz\'dan Maxımum Kart\'la Maksimum Kazanç

Aygaz ev tüpü müşterilerine "35 TL Maxipuan veya 3 taksit" fırsatı sunuyor.

05.03.2013 12:16

AYGAZ'DAN EV TÜPÜ ALANLARA 35 TL MAXIPUAN VEYA 3 TAKSİTLE ÖDEME FIRSATI

15 Mayıs 2013 tarihine kadar kampanya kapsamında, Maximum üyesi olan bayilerden Maximum Kart'la farklı günlerde yapılan peşin ev tüpü alışverişlerinde; birinci alışverişte 5TL, ikinci alışverişte 15 TL, üçüncü alışverişte 15 TL olmak üzere 3 tüpte toplamda 35 TL Maxipuan kazanılacak veya 3 taksitte ödeme yapılabilecek.

LPG sektörünün lider kuruluşu Aygaz, düzenlediği kampanyalarla tüketiciye avantajlar sunmaya devam ediyor. Aygaz, 15 Mayıs 2013 tarihine kadar Maximum üye işyeri olan bayilerinden Maximum Kart'la farklı günlerde yapılacak peşin ev tüpü alışverişlerinde birinciye 5 TL, ikinciye 15 TL, üçüncüye 15 TL olmak üzere toplamda 35 TL Maxipuan hediye ediyor veya 3 taksitte ödeme fırsatı sunuyor.

Kampanya süresince kampanyaya katılarak puan kazanmak isteyen müşterilerin "AYGAZ" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından İş Bankası Maximum Kartları için 4402'ye, Ziraat Maximum Kartları için 4747'ye SMS göndermeleri gerekiyor.

Kampanya, tek seferde ve farklı günlerde yapılacak ev tüpü alışverişlerinde geçerli olacak. Bu kampanyadan Maximiles, İş Bankası ve Ziraat Bankası Maximum kart sahipleri yararlanabilecek. Kampanya hakkında daha detaylı bilgi edinmek isteyenler 444 4 999'u arayabilir ya da www.aygaz.com.tr ve www.maximum.com.tr adreslerini ziyaret edebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aygaz'dan Maxımum Kart'la Maksimum Kazanç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement