Ayvalık Belediyesi Personeli Sağlık Taramasından Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Ayvalık Belediyesi Personeli Sağlık Taramasından Geçirildi

Ayvalık Belediyesi Personeli Sağlık Taramasından Geçirildi

Ayvalık Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı sağlık ekipleri, vatandaşların yanı sıra belediye çalışanlarına da sağlık taraması yapıyorlar.

06.08.2015 12:11  Güncelleme: 12:16

Evde sağlık ve bakım hizmetlerini sürdüren Ayvalık Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı sağlık ekipleri, belediye birimlerini de ziyaret ederek tansiyon ölçümü ve çeşitli sağlık taraması yaptılar.

Ayvalık Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ali Ürkmez, "Belediye Başkanımız Sayın Rahmi Gençer'in talimatı ile başladığımız sağlık hizmetlerimiz sürdürüyoruz. Bu gün belediye birimlerini gezerek görevli personele şeker ve tansiyon ölçümü yaptık" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ayvalık Belediyesi Personeli Sağlık Taramasından Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement