Azra Akın Ayağını Bile Denize Sokamadı - Son Dakika
Güncel

Azra Akın Ayağını Bile Denize Sokamadı

Azra Akın Ayağını Bile Denize Sokamadı

Azra Akın'ın denizin içerisindeki sahneleri tam 9 saat sürdü ancak serinlemek için bir an olsun denize giremedi.

30.06.2012 09:36

Azra Akın, Pepsi Reklam Çekimlerinde 9 Saat Suyun İçinde Çalıştı, Ayağını Bile Denize Sokamadı

Kilyos sahillerinde Pepsi'nin yeni reklamı için kamera karşısına geçen dünya güzelimiz Azra Akın'ın denizin içerisindeki sahneleri tam 9 saat sürdü ancak serinlemek için bir an olsun denize giremedi.

Geçtiğimiz günlerde Kilyos sahillerinde kamera karşısına geçen Azra Akın'ın Pepsi'nin yeni kampanyasını duyurduğu reklam filmi çekimlerinde kendisi için suyun içerisinde özel olarak hazırlanan etrafı beyaz tüllerle çevrili çardakta tam 9 saat kaldı. Kendisi için hazırlanan özel platformda kraliçe gibi keyif dolu saatler geçiren Azra Akın'ın bileğindeki Kleopatra bilekliği dikkatlerden kaçmadı. Uzun süren çekimler esnasında Akın'ın ayağı suya bile değmedi. Çekim boyunca bir an olsun temposunu düşürmeyen Azra Akın güzelliğiyle Kilyos sahilindeki herkesi büyüledi.

Azra Akın, Pepsi'nin günlük 12.00-18.00 saatleri arasında istediğin kadar konuş kampanyasının yeni reklam filminin çekimlerini başarıyla tamamladı. Pepsi'nin 22 Ağustos 2012 tarihine kadar geçerli olacak 3 operatörden 12.00-18.00 saatleri arasında istediğin kadar konuş kampanyası ile muhabbete doyuracak. 2,5 litrelik Pepsi, Yedigün Portakal, Yedigün Mandalina ,Yedigün Kan Portakalı kapakları altındaki şifreyi sms ile 5757'ye 3 operatörden yollayan tüm tüketiciler sevdikleriyle doyasıya konuşabilecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Azra Akın Ayağını Bile Denize Sokamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement