Baba Oğulun Araba Tartışması Ölümle Bitti - Son Dakika
Güncel

Baba Oğulun Araba Tartışması Ölümle Bitti

Baba Oğulun Araba Tartışması Ölümle Bitti

Kastamonu'da Burhan Odacı, kendisinden otomobilini istediği için tartıştığı oğlunu tabancayla vurarak öldürdü. Olaydan sonra polisi arayan baba "Oğlumu vurdum." dedi.

30.08.2015 10:19  Güncelleme: 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'da 50 yaşındaki Burhan Odacı, alkollü halde kendisinden otomobilini istediği için tartıştığı oğlu 27 yaşındaki Turan Odacı'yı tabancayla vurarak öldürdü. Olaydan sonra polisi arayan Burhan Odacı, "Oğlumu öldürdüm." diyerek teslim oldu.

ARABAYI VERMEYİNCE TARTIŞTILAR

Olay, gece saat 01.00 sıralarında İsmailbey Mahallesi Şehit Ertan Sivrioğlu Sokak'ta Burhan Odacı'nın evinde meydana geldi. İşsiz ve bekar olan Turan Odacı, gezmek için babasından otomobili istedi. Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü'nde işçi olarak çalışan Burhan Odacı, alkollü olan oğluna otomobili vermeyince aralarında tartışma çıktı. İddiaya göre Burhan Odacı, tartışma sırasında üzerine yürüyen oğluna belinden çıkardığı tabanca ile ateş etti. Turan Odacı, sağ göğsüne isabet eden kurşunla ağır yaralandı.

"OĞLUMU VURDUM"

Baba Odacı, polisi arayarak "Oğlumu vurdum" diye yardım istedi. Haber verilmesiyle gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Odacı, ambulansla Kastamonu Dr. Munif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Turan Odacı, doktorların yaptığı tüm müdahelelere rağmen yaşamını yitirdi.

GÖZALTINA ALINDI

3 çocuk babası Burhan Odacı, gözaltına alınarak karakola götürüldü. Turan Odacı'nın cesedi ise otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Baba Oğulun Araba Tartışması Ölümle Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • Trump: Ne yazikki yeni nesil böyle imansiz yetisiyor, alkol alip babasinin karsisinda diklenebiliyor. Allah o babaya anaya sabir versin. 18 10 Yanıtla
  • sakaryali : babaya yazik olmus 24 0 Yanıtla
  • mert mert: tartışma araba yüzünden ama kimbilir babasina ne yaptı 21 0 Yanıtla
  • Harputlu : Oğlanda zaten psikopat tipi var. Babasına yazık olmuş. 13 2 Yanıtla
  • SULEYMAN CIMEN: GORMUS GECIRMIS BIR INSAN OLARAK YAZIYORUM, BU DUNYADA MUTLU OLMAK ISTIYORSANIZ, KESINLIKLE HIC KIMSENIN BEDDUASINI ALMAYIN, SUREKLI ALLAH ILE ALAKANIZ COK IYI OLSUN, BUNU DUYAN AKIL FUKARALARI BANA YOBAZ DIYEBILIRLER, BUTUN CANLILARI YUCE ALLAH YARATTI, HIC BIR SEY KENDILIGINDEN VAR OLMAZ, YAPACAGINIZ EN DOGRU SEY SUREKLI ALLAH`A YALVAR YAKAR DUA EDIP,HEP TEMIZ NIYETLI OLMAK,UNUTMAYIN YAPTIGINIZ KOTULUKLER GUNUN BIRINDE BIR BIR ONUNUZE ENGEL OLARAK CIKAR,YUCE ALLAHIN CEZASI CETINDIR,AN MESELESI 14 0 Yanıtla
  • AdanadanSelam: hani hep genemi adana diyenler oookuu)) 5 9 Yanıtla
  • yalanmi: Allahi peygamberi tanimayip gereğini yerine getirmeyen toplum yikilmaya mahkumdur 13 0 Yanıtla
  • enis gedik: Kim isterdiki böyle olmasını mekanın cennet olsun Rabbim geride kalanlara şifa versin 10 2 Yanıtla
  • Yuh: Evladın mı var derdin var bu zamamda herşeyin hayırlısı evladın eşin malın hayır yoksa ne yapacaksın 10 1 Yanıtla
  • Super Guc: Ne kadar cok cani var ya. 4 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement