Babalar ve Çocukları Uçurtmalarını Birlikte Uçurdu - Son Dakika
Güncel

Babalar ve Çocukları Uçurtmalarını Birlikte Uçurdu

Babalar ve Çocukları Uçurtmalarını Birlikte Uçurdu

Küçükçekmece’de düzenlenen 11’inci Uluslararası Uçurtma Şenliği’nde babalar, çocuklarıyla birlikte uçurtmalarını havalandırdı.

15.06.2014 17:07

Küçükçekmece'de düzenlenen 11'inci Uluslararası Uçurtma Şenliği'nde babalar, çocuklarıyla birlikte uçurtmalarını havalandırdı. Renkli görüntülerin oluştuğu şenlikte, unutulmaz anlar yaşandı.

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen 11'inci Uluslararası Uçurtma Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Rengarenk 5 bin uçurtmanın gökyüzünü süslediği şenlik, Sabahattin Zaim Üniversitesi'nin bahçesinde gerçekleşti. Sunuculuğunu radyocu Hop Dedik Ayhan'ın yaptığı şenliğe çocuklarıyla birlikte katılan babalar, unutulmaz bir Babalar Günü yaşadı. Babalar ve çocukları iplerinden birlikte tuttukları uçurtmalarını gökyüzüne uçurdu.

"BUGÜN ÇOCUKLAR BABALARIN ELİNDEN DAHA SIKI TUTACAK"

Şenlikte Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de binlerce vatandaşla birlikte uçurtma uçurdu.

Şenliğin Babalar Günü'ne bir hediye olduğunu söyleyen Başkan Temel Karadeniz, "Uçurtma şenliğimizin babalar gününe denk gelmesi katılımı arttırdı. Biz Küçükçekmecelilerin ailesiyle burada eğlenmesi ve uçurtma uçurmasından son derece mutluyuz. Bugün çocuklar babaların elinden daha sıkı tutacak, babalarda çocuklarına daha sıkı sarılacak. Bu uçurtma etkinliği babalarla çocuklar arasında ileriki yıllarda hatırlayacakları güzel bir anı olarak kalacak" dedi.

Çocuklarıyla birlikte uçurtma uçuran bir baba, "Burada çok güzel bir etkinlik var. Belediyemiz sağ olsun çok güzel hizmetler yapıyor" dedi.

Şenliğe katılan bir çocuk ise, "Babamla birlikte geldik. Uçurtma uçuruyoruz" şeklinde konuştu.

ÖĞRENCİLER, BABALAR İÇİN SÖYLEDİ

Küçükçekmece semalarını renklendirmesi için Küçükçekmece Belediyesi tarafından 5 bin adet uçurtma dağıtıldı. Actıon tıme'ın basketbol gösterisinin ardından sahne alan Küçükçekmece bilgi evi öğrencileri de Babalar Günü için 'Bu adam benim babam' şarkısını söyledi.

ALİŞAN, BABASININ BABALAR GÜNÜ'NÜ KUTLADI

Şenlikte sahne alan ünlü şarkıcı Alişan şarkılarıyla Küçükçekmeceli vatandaşlara unutulmaz bir Babalar Günü sundu. Alişan babasını çağırarak elini öperek, önce babasının sonra herkesin Babalar Günü'nü kutladı.

Şenlik, gün boyu animasyonlar ve çeşitli etkinliklerle devam edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Babalar ve Çocukları Uçurtmalarını Birlikte Uçurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement