Babalar ve Oğulların Rum Kale Gezisi - Son Dakika
Güncel

Babalar ve Oğulların Rum Kale Gezisi

Babalar ve Oğulların Rum Kale Gezisi

Sosyal faaliyetleriyle ve yaptığı gezilerle gündemden düşmeyen Özel Sunguroğlu Lisesi 9-A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri ve velilerine Rum Kalesi'ni gezdirdi.

13.11.2013 15:39  Güncelleme: 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal faaliyetleriyle ve yaptığı gezilerle gündemden düşmeyen Özel sunguroğlu Lisesi 9-A sınıfı öğrencilerini, öğretmen ve velileri Rum Kalesi'ni gezdirdi. Öğrenci, öğretmen ve veliler Rum kalesinin yanından kalkan büyük bir tekneye binerek Fırat Nehri'nde gezinti yaptı. Gaziantep ile Şanlıurfa'yı tabii bir sınır olarak ayıran Fırat Nehri'nin üzerinde tekne gezisi yapan veliler ise gördükleri güzellikler karşısında hayretlerini gizleyemediler.

Özel Sunguroğlu Liseleri Okul Müdürü Ahmet Özçelik "Bu tür aktivitelerin velilerle öğrencileri kaynaştırdığını, bu tür etkinliklerle öğretmenlerin velilerle sürekli irtibat içinde olmaları öğrencilerin motivasyonunu daha iyi artırdığını söyledi." Fen Lisesi 9-A Sınıfı Rehber Öğretmeni Yılmaz Sadıklı ise gezinin çok verimli ve bereketli geçtiğini belirterek, velilerimize canlı müzik eşliğinde yenen yemekten büyük bir keyif aldıklarını, öğrenciler ise dünyada sadece karagülün yetiştiği ve "Karagül" dizisinin çekim yapıldığı yeri gördükleri için sevindiklerini belirtti. Gezi odun ateşinde kaynatılmış mısır ziyafetinde son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Babalar ve Oğulların Rum Kale Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement