Bağımlı Aileleri İçin Rehber Kitap - Son Dakika
Güncel

Bağımlı Aileleri İçin Rehber Kitap

Bağımlı Aileleri İçin Rehber Kitap

Prof. Dr. Kültegin Ögel'den alkol, uyuşturucu, bilgisayar, internet bağımlılıkları olan kişilerin yakınlarına bilgiler sunan aydınlatıcı bir kitap.

10.06.2014 16:25  Güncelleme: 09:46

İş Bankası Kültür Yayınları inceleme – araştırma türündeki seçkin yayınlarına bir yenisini daha ekledi ve 'Bağımlı Aileleri İçin Rehber Kitap'ı okurlara sundu.

Psikiyatri uzmanı Prof. Dr. Kültegin Ögel'in kaleme aldığı kitapta, alkol, uyuşturucu, sigara gibi madde bağımlılıklarının yanı sıra, teknolojinin gelişmesiyle ortaya çıkan bilgisayar ve internet bağımlılıkları hakkında aydınlatıcı bilgiler yer alıyor. Bağımlılığı aile üyelerinin topluca oynadıkları "bir oyun" olarak niteleyen Ögel, bu oyuna nasıl son verilmesi gerektiğini anlaşılır ve yalın bir dille izah ediyor. Daha önce madde bağımlılığı ve kullanımı ile ilgili 12 kitap yazan Ögel'in kılavuz niteliği taşıyan yeni kitabında, bağımlılığın farkına varmanın yolları, tedavi yöntemleri, bağımlılığı önlemek için yapılması gerekenler, doğru bilinen yanlışlar gibi konulara değiniliyor.

Prof. Dr. Kültegin Ögel'in kaleminden Bağımlı Aileleri İçin Rehber Kitap, İş Bankası Kültür Yayınları etiketiyle tüm seçkin kitapçılarda…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bağımlı Aileleri İçin Rehber Kitap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement