Bakan Çelik, Ak Partili Eski İlçe Başkanının Cenazesine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Bakan Çelik, Ak Partili Eski İlçe Başkanının Cenazesine Katıldı

Bakan Çelik, Ak Partili Eski İlçe Başkanının Cenazesine Katıldı

Bursa'da yaklaşık 2 yıldan bu yana akciğer kanseri tedavisi gören AK Parti'nin Merkez Osmangazi İlçesi eski ilçe başkanlarından Bayram Yıldız, dün Acıbadem Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

06.03.2013 14:22

Bursa'da yaklaşık 2 yıldan bu yana akciğer kanseri tedavisi gören AK Parti'nin Merkez Osmangazi İlçesi eski ilçe başkanlarından Bayram Yıldız, dün Acıbadem Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Yıldız'ın cenazesine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de katıldı.

Bursa'da bir dönem BESAŞ Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürlüğü ve AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı yapan 60 yaşındaki Bayram Yıldız, dün akciğer kanseri tedavisi gördüğü Acıbadem Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Evli ve 3 çocuk babası Yıldız, Ulucamii'de bugün öğle namazı ardından kılınan cenaze namazı sonrası Emirsultan Mezarlığı'nda defnedildi.

Bayram Yıldız'ın cenazesine ailesi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Mesteşarı Fatih Acar, Bursa Valisi Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediyesi'nin Ak Partili Belediye Başkanı Recep Altepe, arkadaşları ve çok sayıda kişi katıldı.

ST,FK(FK/İD) - Bursa/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Çelik, Ak Partili Eski İlçe Başkanının Cenazesine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement