Bakan Çelik Ameliyat Oldu - Son Dakika
Güncel

Bakan Çelik Ameliyat Oldu

Soma'daki maden kazasının hemen ardından bölgeye gitmediği için eleştirilen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik bağırsak ameliyatı oldu.

24.05.2014 06:01  Güncelleme: 08:50

Çalışma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Çelik'in "divertikül hastalığına bağlı bağırsak perforasyonu" nedeniyle acilen ameliyata alındığı duyuruldu.

Çelik 23 Mayıs Cuma günü (bugün) saat 12: 30'da özel bir hastanede iki saatlik bir operasyon geçirdi. Bakanlık operasyonun başarılı geçtiğini ve Bakan Çelik'in hastanede tedavi altında olduğunu duyurdu.

HASTALIK NEDENİYLE SOMA'YA GİTMEDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Soma'daki maden kazasının ardından bölgeye gitmediğine yönelik eleştirileri yanıtlarken sağlık durumunu gerekçe göstermişti.

"Sayın Başbakanımızın talimatıyla oraya gitmemiz gerekiyordu, benim de gitmem gerekiyordu, oraya bakan yardımcımız ve bütün teknik heyetleri gönderdik. Benim gidememe durumum sağlığımla ilgili. Önemli ve sürmekte olan bir tetkik için doktorum perşembe gününe kadar şehirden ayrılmamam gerektiğini söyledi. Bugün de hastaneden çıkıp bu basın toplantısını yapıyorum. Daha farklı anlaşılmalar olmasın, tabii ki çalışma hayatıyla ilgili sorumlu kişi olarak da böyle bir açıklama zorunluluğu duydum." 

DİVERTİKÜL HASTALIĞINA BAĞLI BAĞIRSAK PERFORASYONU NEDİR?

Bakan Çelik'in ameliyat gerekçesi olan rahatsızlık "kalın bağırsağın iç yüzeyinin zayıf noktalardan dışarı doğru kese şeklinde fıtıklaşması" olarak tanımlanıyor. 50 yaş üzerinde yüzde 30 sıklıkta görülen rahatsızlığa erkeklerde daha çok rastlanıyor. İltihaplanma ve kanama gibi durumlarda cerrahi müdahale gerekiyor.

Bakan Çelik Ameliyat Oldu
Kaynak: Aljazeera.com.tr

Son Dakika Güncel Bakan Çelik Ameliyat Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • taşeron: bakan hakkımız haram olsun sana.. 4 4 Yanıtla
  • turgut çelik: bakanım geçmiş olsun acil şifalar diliyorum hastalığınızdan rant etmeye çalışan ucubelerede rabbim kahhar sıfatınla kahretsin insanlıktan nasibini almamişlara söylenecek laf yok inşallah sizlerde aynı duruma düşersiniz beter olursunuz 0 4 Yanıtla

Advertisement