Bakanlar Şahin Ve Eroğlu Van'da - Son Dakika
Güncel

Bakanlar Şahin Ve Eroğlu Van'da

Bakanlar Şahin Ve Eroğlu Van\'da

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin İle Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Hakkari'de Katılacakları Program Öncesi Van'a Geldi.

13.09.2011 22:57  Güncelleme: 22:58

İçişleri bakanı idris naim şahin ile orman ve su işleri bakanı veysel eroğlu hakkari'de katılacakları program öncesi van'a geldi.

Bakanlar Şahin ve Eroğlu, Hakkari, Şırnak ve Siirt'e yapacakları gezi ve incelemeler öncesinde

Ankara'dan tarifeli bir uçakla Van'a geldi. Şahin ve Eroğlu'nu Ferit Melen Havaalanı'nda Van Valisi Münir Karaloğlu, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Yıldırım Güvenç, Ak Parti Van Milletvekili Mustafa Bilici, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, Vali Yardımcısı Murat Uzunparmak, Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Nurettin Alkan, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan ve kurum amirleri karşıladı.

Yöresel kıyafetli anaokulu öğrencilerinin takdim ettiği çiçeği alan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, polis merasim mangasını selamladı. Bakanlar Şahin ve Eroğlu Vali Karaloğlu ile birlikte bölgeye yapacakları gezi öncesi havaalanında bir değerlendirme toplantısı yaptı.

İçişleri Şahin, Hakkari'ye hareketinden önce basın mensuplarının gezi ile ilgili sorusuna kısa bir cevap verdi. Şahin, şunları kaydetti: "Orman ve Su işleri Bakanımızla birlikte daha önceden planlama çerçevesinde Hakkari ilimize ardından Şırnak ve Siirt ilimize yönelik bir programı uygulamak üzere buradayız. İlk durağımız Van oldu. Van, geçiş güzergahımız gelmişken arkadaşlarımızla da bir değerlendirme yaptık. Memleket için, bölgemiz için hayırlı olur inşallah" dedi.

3 helikopterle Hakkari'ye giden Bakanlar Ak Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, DSİ Genel Müdürü Akif Özaldı, DSİ Genel Müdür Yardımcısı Güven Karaçulha, DSİ Barajlar ve HES Dairesi Başkanı Ergün Üzücek, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Ömer Altıparmak, Özel Harekat Daire Başkanı Cemil Tombul, Terörle Mücadele Daire Başkanı Cihangir Çelik, Personel Daire Başkanı Muammer Bucak, İnşaat Emlak Daire Başkanı Müslüm Sayli, DSİ 17. Bölge Müdürü Mevlüt Pehlivan ve bazı bürokratlar eşlik ediyor.

Bakanlar ilk olarak Yüksekova ilçesindeki Dilimli Barajı'nda incelemelerde bulunduktan sonra Şemdinli Aslandağı ve Beyyurdu barajlarını havadan izleyecek. Akşam Hakkari'de yatırım ve değerlendirme toplantısı yapacak olan Şahin ve Eroğlu, sabah Hakkari'den Şırnak'a hareket edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bakanlar Şahin Ve Eroğlu Van'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement