Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi.
Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın sabah 05.30'da Balık Halinde gerçekleştirdikleri ziyarette İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük tarafından sezonun bereketli geçmesi için dualar okundu.
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım bu yıl balık sezonunun bereketli geçmesini temenni ettiğini belirterek, Ereğli Balık Hali'nin büyütülmesi için Büyükşehir Belediyesi ile çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.
Balıkçıların Marmara ve Karadeniz'den getirdikleri balıkların satışının yapılmasına katılan heyet daha sonra balık çorbası içerek Balık mezadından ayrıldı.
Son Dakika › Güncel › Balık Mezadı Başladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.