Balıkesirspor'da 10 Numara Dilaver'in - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor'da 10 Numara Dilaver'in

Balıkesirspor\'da 10 Numara Dilaver\'in

TFF 1'inci Lig'in ilk hafta karşılaşmasında pazartesi günü evinde Eskişehirspor ile oynayacak Balıkesirspor'da forma numaraları belli oldu.

20.08.2016 14:59

TFF 1'inci Lig'in ilk hafta karşılaşmasında pazartesi günü evinde Eskişehirspor ile oynayacak Balıkesirspor'da forma numaraları belli oldu. Kırmızı beyazlılarda geçen sezon 86 numaralı formayı giyen orta saha oyuncu Dilaver'in yeni sezonda ise Balıkesir'in de plakası olan 10 numara ile sahaya çıkacağı belirtildi. Taraftarın sevgilisi kaleci Vukovic ise yine 1 numarayı tercih etti, sağ bek Okan Alkan da 12 numarayı seçti. Geçtiğimiz sezonun asları forma numaralarını değiştirmezken, Eray 5, Bülent Cevahir 61, Glumac 44, Hüseyin Tok 54, Tadic 17 numaradan vazgeçmedi.

Bir sezonluk aranın ardından takıma dönen Burak Çalık, Ante Erceg'in Hajduk Split'e transfer olmasıyla birlikte 24 numaralı formasına yeniden kavuştu.

Balıkesirspor'un yeni yabancılarından Christian Bekamenga geçtiğimiz sezon Genero Zeefuik'in giydiği 9 numarayı, Foxi Kethevoama 80, Dauted N'Dongala da 11'i seçti.

Yeni transferlerden Mehmet Boztepe 7, Nizamettin 8, Abdülkadir Özgen 99, Atilla Özmen 19, Doğa 25, İshak 87 ve Oğuz da 15 numarayı sırtında taşıyacak. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor'da 10 Numara Dilaver'in - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement