Balolarda Aldo İhtişamı - Son Dakika
Güncel

Balolarda Aldo İhtişamı

Mayıs ayının gelmesiyle gençlerin hayatındaki en önemli dönüm noktalarından biri olan mezuniyet balolarının telaşı da başladı.

07.06.2014 10:49

Genç kızları ve erkekleri tatlı bir heyecan sardı. Balo kıyafetlerinin en önemli aksesuarı olan mezuniyet ayakkabıları da raflardaki yerini almaya başladı. Her gencin hayatında bir kez yaşadığı bu anlamlı günde "Ne ayakkabı giyeceğim" diyenlerin imdadına Aldo koşuyor.

Genç kızlar elektrik mavisiyle ışıldayacaklar

Keplerin havaya fırlatıldığı bu anlamlı günde balonun yıldızı olmak isteyen genç kızların ayakkabı tercihi yine Aldo olacak. Aldo'nun gösterişli gece ayakkabıları, farklı kombinlerle giyilebilecek alternatifler sunuyor. Asimetrik çizgili ve çapraz bantlı yüksek platformlar, deri ve holografik görüntü veren metallerle birleşerek abiye kıyafetlerle kusursuz bir uyum sağlayacak. Genç kızlar baloda elektrik mavisi, turuncu, gümüş ve beyaz renk alternatifleri sunan "Ladies Night" modelleriyle ışıldayacak.

Mezuniyetin en şık erkeği

ALDO Mr. B koleksiyonuyla mezuniyet gecesinin en şık kavalyesi yine "Aldo erkeği" olacak. ALDO'nun üst düzey kalitesini yansıtan Mr. B. koleksiyonu geleneksel üretim tekniğiyle sağlam, modern, rahat ve el yapımı modellerden oluşmaktadır. Koleksiyon Avrupa'nın en iyi fabrikalarında el yapımı olarak üretilerek dünyada 213 adımda üretilen tek koleksiyon olma özelliğini taşıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Balolarda Aldo İhtişamı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement