Balyoz Planı" Davası - Son Dakika
Güncel

Balyoz Planı" Davası

Balyoz Planı" Davası

Savunması alınamadığı için dosyası ana davadan ayrılan sanıklar Levent Ersöz ve Ali Göznek'in yargılanmasına devam edildi İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, hastanede tedavi gören sanık emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'e, bir sonraki duruşmaya kadar savunmasının alınması için süre verdi.

28.01.2014 12:20

"Balyoz Planı" davasında savunmaları alınmadığı için dosyaları ayrılan emekli Tuğgeneral Levent Ersöz ve Yüzbaşı Ali Göznek'in yargılandığı davada, hastanede tedavi gördüğü için henüz savunması alınamayan Ersöz'e yeniden süre verildi.

İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören sanık emekli Tuğgeneral Levent Ersöz ile hakkında yakalama emri çıkarılan firari sanık Yüzbaşı Ali Göznek katılmadı.

Mahkeme heyeti başkanlığını, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu kararnamesiyle görev yeri değiştirilen Ömer Diken'in yerine, geçici olarak üye Hakim Aytekin Özanlı yaptı.

Daha önceki duruşmada, sanık Ersöz'ün sağlık sorunları nedeniyle savunmasının tedavi gördüğü İstanbul Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Bölümü'nde alınmasına karar verilmesi gereği 27 Aralık 2013'te hastaneye gidildiği, Ersöz'ün sağlık problemleri nedeniyle savunmasının alınamadığı ve sanığın hastanedeki heyetten ayrıntılı savunma yapmak için süre talep ettiği tutanağa geçirildi.

Duruşmada söz alan Ersöz'ün avukatı Celal Ülgen, müvekkiline süre verilmesini talep etti.

Davaya ilişkin ara kararını açıklayan heyet, sanık Ersöz'e bir sonraki duruşmaya kadar savunmasının alınması için süre verip, firari sanık Yüzbaşı Ali Göznek hakkındaki yakalama kararı infazının beklenmesine hükmederek, duruşmayı erteledi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Balyoz Planı' Davası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement