Banana Republic Tutkunlarına Büyük Sürpriz - Son Dakika
Güncel

Banana Republic Tutkunlarına Büyük Sürpriz

Banana Republic Tutkunlarına Büyük Sürpriz

Banana Republic ve AMC üçüncü kez bir araya gelerek markanın 2013 İlkbahar sezonu için tasarladığı 'Mad Men' koleksiyonunu tanıttı.

01.03.2013 12:02  Güncelleme: 12:08

mmy Ödüllü Mad Men kostüm tasarımcısı Janie Bryant'ın işbirliği ile Banana Republic tarafından tasarlanan yeni koleksiyon, dizideki kostümlerden esinlenerek 1960'ların şık modasını yansıtıyor.

Camelot dönemi ve 1960'ların ilk yıllarına uzanan bu kapsül koleksiyon, dönemin son periyoduna ve şık giyimine vurgu yapıyor. Çarpıcı baskılar, canlı renkler ve yeni silüetlerin yer aldığı koleksiyonda dizinin belirgin etkileri arasında; Joan'un vücudu saran elbiseleri, Peggy'nin uyumlu aksesuarları, Megan'ın saykodelik desenli mini elbiseleri ve Don Draper'ın klasik gardırobu göze çarpıyor.

Aksesuarların arasındaysa grafik desenli eşarplar, geometrik takılar, dönemin modasını tamamlayan fötr şapka ve ince kravatlar koleksiyona renk katıyor. Banana Republic 'Mad Men' 2013 İlkbahar kapsül koleksiyonu İstinye, Nişantaşı, Kanyon ve Palladium Banana Republic mağazalarında Mart ayında satışta.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Banana Republic Tutkunlarına Büyük Sürpriz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement