Bandırma Ticaret Odasından Pekel'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Bandırma Ticaret Odasından Pekel'e Ziyaret

Bandırma Ticaret Odasından Pekel\'e Ziyaret

Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı ve Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı Sedat Pekel'i ziyaret etti.

11.07.2013 01:40  Güncelleme: 01:41

Ziyarette Oda Başkanı Mehmet Kılkışlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Göksel Karlahan, Can Gülmezgil, Kadir Bora Keskinler, Enver Çangal, Erol Rüzgar ve Meclis Başkanı Bahadır Çenberci yer aldı.

Ziyaret amaçlarının Ramazan bayramı öncesinde esnafın istek ve taleplerini Başkan Pekel'e iletmek olduğunu ifade eden Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı, özellikle kentimize dışarıdan gelen seyyar satıcıların Bandırma esnafını olumsuz yönde etkilediği belirterek bu nedenle ortaya çıkan olumsuzlukların giderilmesi konusunda görüş bildirdi.

Konunun ilgili bilgileri dahilinde olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Sedat Pekel, geçmişte de bu konuyla ilgili oluşan olumsuzlukların giderilmesi konusunda titiz çalışmaların yerine getirildiği söyledi.

Pekel: "Çarşı esnafımız zaten ekonomik açıdan kötü durumda. Şu anda birçok dükkân yıllardır boş. Onların özellikle seyyar satıcılardan kaynaklanan sorunların giderilmesi konusunda ciddi bir çalışma gerçekleştirmiştik. Bunun sonucunda bir nefes alma ve rahatlama oluştu. Ayrıca Parkmetre uygulamasıyla da esnafımıza trafik açısında bir rahatlama sağlandı. Özelikle bu dönemde de Zabıta Müdürlüğümüzle bu konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz" dedi.

Konuşmasının ardından Bandırma Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne gerekli talimatları veren Pekel, konunun takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bandırma Ticaret Odasından Pekel'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement