Bankanın Ceo'su Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Bankanın Ceo'su Öldürüldü

Bankanın Ceo\'su Öldürüldü

İsviçre ve Alman televizyon kanalları, kendisine bir süre ulaşılamayınca aranan Juergen Hermann'ın bulunabilmesi için polisin harekete geçtiğini bildirdi.

09.04.2014 16:10

İsviçre ve Alman televizyon kanalları, kendisine bir süre ulaşılamayınca aranan Juergen Hermann'ın bulunabilmesi için polisin harekete geçtiğini bildirdi. Ekiplerin çalışması kısa sürede sonuç verirken Ren Nehri'ne yakın bölgede bazı elbiseleri bulundu. Bunun üzerine bölgedeki güvenlik kamerası görüntüleri de tek tek incelendi. Helikopter desteğindeki kapsamlı arama yapıldı. Hermann'ın otomobili İsviçre- Liechtenstein sınırındaki Balzers kentinde bir bankanın otoparkında bulundu.

1998 yılında kurulan 2012 yılı rakamlarına göre müşterilerinin 2.8 milyar euro tutan mevduatını yöneten Juergen Hermann'ın yönettiği banka ile hükümet arasında bir süreden bu yana anlaşmazlık bulunduğu belirtildi.

Polis yetkilileri, otomobilinde tabanca ile öldürülen banka CEO'sunu öldüren kişinin tespit edilebilmesi amacıyla kapsamlı soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bankanın Ceo'su Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement