Barış Aydın, Direksiyon Başına Geçti - Son Dakika
Güncel

Barış Aydın, Direksiyon Başına Geçti

AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın, Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası’nı ziyarete direksiyonuna geçtiği taksi ile gelerek sürpriz yaptı.

09.03.2014 13:07

İş yaşamındaki başarısına sıfırdan ulaşan Barış Aydın, gençlik yıllarında bir süre yaptığı ticari taksi, dolmuş ve makam şoförlüğünün insanları ve iş dünyasını tanımasında önemli rolü olduğunu söyledi.

Seçim kampanyası çerçevesinde randevulaştığı Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası’nı ziyarete, nostalji yaşayarak taksi direksiyonuna geçerek gelen Aydın, şoför esnafının sorununu içlerinden gelen biri olarak en iyi kendisinin bildiğini ifade etti. Aydın'ın kent sokaklarında trafiğe nefes aldıracak projeleri Çankayalı şoför esnafını heyecanlandırdı.

Oda Başkanı Zafer Şener’e projelerini anlatan Barış Aydın, şoför esnafından 30 Mart seçimlerinde kendisine destek olmasını istedi. En fazla taksi durağının Çankaya’da bulunduğuna işaret eden Barış Aydın, taksici esnafının gidebileceği doğru düzgün yol, aracını bırakabileceği otopark bulunmadığını söyledi. Barış Aydın,

“Çankaya’da uluslararası organizasyon yapacak bir alt yapı yok. Esnafımız bizim dinamiğimiz, kentler önce ekonomileriyle ölçülür. Çankaya’nın da ekonomisini yükseltmek durumundayız. Bunu da esnafımız ve iş adamlarımızla yapacağız. Ben sizlerden biriyim” diye konuştu.

-ESNAFI ZABITAYLA KORKUTARAK HİZMET OLMAZ

Çankaya’da yönetimde olanların esnafın halinden anlamadığını dile getiren Barış Aydın, “Hayatında 30 tane yumurta satmamış adamlar ne anlar esnafın halinden. Onlar ancak zabıtayla esnafı korkutarak, iş yaptıklarını zannederler. Onlar esnafın ne vergi borcundan, ne kira derdinden ne de pirim borcundan anlarlar. Esnafın halinden ben anlarım. Çünkü onların arasından geliyorum ve geldiğim yeri de asla unutmadım” dedi.

Çankaya Belediye Başkanlığı yarışına ne siyasi ne de ticari bir beklentiyle girdiğini anlatan Barış Aydın, belediye başkanı olduktan sonra maaşını maddi zorluk çeken başarılı öğrencilere burs olarak vereceğini açıkladı.

Çankaya’nın 24 saat canlı kalmasını istediğini belirten Barış Aydın, “Ankara’da bulunan 21 üniversitenin 10’u Çankaya’da. Çankaya hep ideolojilerle yönetildi. Bütün siyasi partilere, seçmenlerine, marka değerime saygım var. Tek saygımın olmadığı şey tembellik” şeklinde konuştu.

Barış Aydın’a başarılar dileyen Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Zafer Şener de, seçimlerde sandıklar açılıncaya kadar kimin kazanacağının belli olmadığını belirterek “Seçimlerde favori yoktur” dedi.

-BARIŞ AYDIN’DAN BAŞ DÖNDÜREN ZİYARET TRAFİĞİ

AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın, Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası ziyaretinin ardından Vergi Müfettişleri Derneği Ödül Töreni, Çankaya Mahalle Danışma Toplantısı ve aile ziyaretleri gerçekleştirdi.

Mutlukent Mahallesi’nde oturan Kocacık ailesinin evine misafir olan Barış Aydın, Atatürkçülük ve Cumhuriyetçilik kavramlarının lafla olmayacağını belirterek, “Atatürkçüyüm, Cumhuriyetçiyim diyenlerin vızır vızır çalışması gerekir. Bunlar 25 yıldır tembellikten başka bir şey yapmıyor'' dedi. Kocacık ailesi mensupları Barış Aydın’a güvendiklerini ve sonuna kadar destek olacaklarını belirterek, Mutlukent Mahallesi çevresinin belediye hizmetlerinden yeterince yararlanamadığını dile getirdiler.

Barış Aydın, Direksiyon Başına Geçti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Barış Aydın, Direksiyon Başına Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement