"Başarı Seviyesi Daha da Yükselmeli" - Son Dakika
Güncel

"Başarı Seviyesi Daha da Yükselmeli"

"Başarı Seviyesi Daha da Yükselmeli"

Yusuf Uzun, öğrencilerin başarısının Beylikdüzü'nü daha üst seviyelere çıkartacağını ifade etti.

25.01.2013 14:38

''Bireysel Başarıyı Artırma" uygulama programı kapsamında Beylikdüzü Belediyesi Merkez Kütüphanesi'nde bir hafta eğitim alan öğrencileri Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ziyaret etti.

Ziyaret ettiği öğrencilere başarı dileyen Beylikdüzü Kaymakamı Mesut Demirkol ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, öğrencilerin başarısının Beylikdüzü'nü daha üst seviyelere çıkartacağını ifade etti.

Kaymakam Demirkol, Beylikdüzü'nün eğitimde İstanbul'da ilk 4-5 ilçeden birisi olduğunu bu başarının daha üst seviyelere çıkmasının daha çok çalışma ile olacağını dile getirdi. Bu konuda ilçedeki kurumlar olarak ellerinden gelen desteği verdiklerini belirten Kaymakam Demirkol, öğrencilere ve öğretmenlere başarı diledi. Gün boyunca kütüphanede eğitim alan öğrencilere öğle yemeği verdiklerini dile getiren Kaymakam Demirkol, Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a da "Yusuf Bey, öğrencilerimizin vitaminin iyi verelim ki başarı artsın" diye bir espri yaptı.

"Vitamin İhtiyaçları Bizden"

Başkan Uzun da eğitime yapılan yatırımların sonuç verdiğini söyledi. Beylikdüzü'ne kaymakamlık, Belediye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, okul yönetimleri, öğrenci ve velileriyle büyük bir özveri gösterdiklerini belirterek, bu sene seviyeyi daha da yükselterek daha başarılı olunması gerektiğini ifade etti. Kütüphanede eğitim alan öğrencilerin yemek ihtiyaçlarını da karşıladıklarını belirten Başkan Uzun, "Vitaminleri bizden başarı onlardan" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Başarı Seviyesi Daha da Yükselmeli' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement