Başbakan'ın Okuduğu Gizemli Kitap - Son Dakika
Güncel

Başbakan'ın Okuduğu Gizemli Kitap

Başbakan\'ın Okuduğu Gizemli Kitap

Turgay Güler'in yazdığı Ruhlar Kuyusu kitap dünyasına hızlı giriş yaptı.

19.03.2014 11:25  Güncelleme: 14:00

Turgay Güler'in yazdığı Ruhlar Kuyusu kitap dünyasına hızlı giriş yaptı. Hayat Yayınları'ndan çıkan ve sosyo-politik olaylarla ilgili öngörüler ile dünyada ve ülkemizde yaşanan olaylara ışık tutan romanın kısa sürede en çok satanlar arasına girmesi bekleniyor.

Mehdix ve Sır Küpü kitaplarındaki öngörülerinin büyük oranda gerçekleşmesi ile dikkat çeken Turgay Güler'in son romanı Ruhlar Kuyusu akıcı ve sürükleyici üslubuyla, okurların beğenisini topluyor. Bir haftada 25 bin satan sıra dışı üçlemenin sonuncusu Ruhlar Kuyusu'nun bu derece merak uyandırmasının sebebi ise Turgay Güler'in önümüzdeki günlerde Türkiye'de ve dünyada neler olacağına dair öngörülerine bu romanda yer vermesi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da yerel seçimler öncesindeki yoğun miting programına rağmen okuduğu Ruhlar Kuyusu'nda, birbirinden çarpıcı konular var. Şimdiden okurlar tarafından Güler'in öngörülerine ilişkin yorumlar ve tartışmalar yapılmaya başlandı. En çok tartışılan konulardan biri de cemaat ve cemiyet kisvesi altında toplanan grupların faaliyetleri.

ROMANDAN ALINTI

"Açtıkları her bir 'ruhlar kuyusu' bazen medya egemenliği, bazen finans egemenliği, bazen bürokratik veya askeri egemenlik olarak karşımıza çıkmaktadır. Hatta çoğu zaman onları hayır faaliyetleri peşindeki vakıf, dernek, kulüp, cemiyet yahut cemaat kisvesi altında görebiliriz. İşte suikast girişiminden kurtulmayı başaran o kişi, tüm dünyaya ruhlar kuyusunun ne olduğunu gösterecekti. Onları tüm dünyaya ifşa edecek, uykularını kaçıracaktı. Yetmedi, belki yüz yıl sürecek bir mücadeleye dünyadaki mazlumları da ortak edecekti. Dahası etmeliydi de…"

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başbakan'ın Okuduğu Gizemli Kitap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement