Başbakan Yardımcısına Seğmenlerden Sürpriz - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yardımcısına Seğmenlerden Sürpriz

Başbakan Yardımcısına Seğmenlerden Sürpriz

Kabinede yapılan son değişiklikle Başbakan Yardımcılığı görevine getirilen AK Parti Ankara Milletvekili Prof.Dr. Emrullah İşler'e tebrik ziyaretleri devam ediyor.

09.01.2014 12:14

Kabinede yapılan son değişiklikle Başbakan Yardımcılığı görevine getirilen AK Parti Ankara Milletvekili Prof.Dr. Emrullah İşler'e tebrik ziyaretleri devam ediyor. Ankara'nın simgelerinden olan seğmenler de Başbakan Yardımcısı İşler'e tebrik ziyaretinde bulunarak sürpriz yaptı.

İşler'i, Başbakanlık'taki makamında Ankaralılar ve Ankara'yı Tanıtma Vakfı Başkanı Halil Şıvgın ve Yönetim Kurulu üyeleri ziyaret etti.

-SEĞMENLER'DEN SÜRPRİZ-

Ziyarete Ankara kültürünün en önemli değerlerinden olan seğmenlerde katıldı. Ziyarete katılan seğmenler, Başbakan Yardımcısı Prof.Dr. Emrullah İşler'e sürpriz yaptı. Başbakanlık Binası'ndaki ziyaret sırasında seğmenler, Başbakan Yardımcısı İşler'e küçük bir gösteri yapmak istediklerini aktardı. Başbakan Yardımcısı İşler de gösteriden büyük bir memnuniyet duyacağını belirterek seğmenlerin gösterisini izledi.

-SEĞMENLER BİZİM KÜLTÜRÜMÜZ-

Başbakan Yardımcısı İşler, seğmenlerin Ankara kültürünün ayrılmaz bir parçası olduğuna dikkat çekerek, "Ankara denilince, Ankara'nın tarihi ve kültürü denilince aklımıza ilk gelenlerden birisi seğmenlerdir. Seğmenler, Ankara kültürü ile özdeşleşmiş, Ankara kültürünün ayrılmaz bir parçası olmuştur. Seğmenleri bizim asırlar boyu yaşatmamız gerekir. Seğmenliğin yaşatılması konusunda gereken her türlü desteği ve katkıyı vereceğiz" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Başbakan Yardımcısına Seğmenlerden Sürpriz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement