Başkan Altepe, Minik Futbolculara Ödül - Son Dakika
Güncel

Başkan Altepe, Minik Futbolculara Ödül

Başkan Altepe, Minik Futbolculara Ödül

Türkiye Futbol Federasyonu'nca Bursa'da düzenlenen U-11 Ligi'nde mücadele eden minik futbolcular, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından madalya, katılım belgesi ve Bursaspor formasıyla ödüllendirildi.

24.06.2014 10:43  Güncelleme: 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu'nca çocukların futbola teşvik edilmesi amacıyla organize edilen ligde, bu sezon 65 takım yer aldı. 7 grupta 280 müsabakanın oynandığı ligde, 11 yaş grubuna ait 1625 sporcu ter döktü. U-11 Ligi'nde yer alan takımlar ve oyuncuları için Fethiye Spor Kompleksi'nde ödül töreni düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi'nce düzenlenen ödül töreninde Başkan Altepe, minik futbolculara madalya, katılım belgesi ve Bursaspor forması hediye etti. Minik futbolcuların aileleriyle birlikte renk kattığı ödül törenine; Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) Başkanı Cemal Vardar, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar, Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Osman Kılıç ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Bursa Şubesi Başkanı Sedat Özbağ da katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, U-11 Ligi'nde gösterdikleri performans nedeniyle minik futbolcuları tebrik etti. 11 yaş grubu çocukların spora kanalize edilmesini Bursa'nın geleceği açısından çok önemli bulduklarını dile getiren Başkan Altepe, mahalle aralığında spor sahalarının bu nedenle yapıldığını ifade etti. Spora yeni başlayan Bursalı çocukların dünya klasmanlarında mücadele etmelerinin, boy göstermelerinin hayalinde olduklarını vurgulayan Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi olarak bunun alt yapısını kurmak için çalıştıklarını belirtti.

BASKF Başkanı Cemal Vardar ise yaptığı konuşmada, U-11 Ligi'ne özel önem verdiklerini kaydetti. 11 yaş gurubu çocukları spora yönlendirerek nesillerin ve kentin geleceğini şekillendiren velilere teşekkür eden Vardar, bundan sonra daha geniş çaplı ödül töreni yaparak, çocukları sahaya çekmeyi planladıklarını ifade etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BASKF Başkanı Cemal Vardar ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar, U-11 Ligi'nde mücadele eden miniklere tek tek madalyalarını taktı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Altepe, Minik Futbolculara Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement