Başkan Ayanoğlu'dan Esnaf Ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

Başkan Ayanoğlu'dan Esnaf Ziyaretleri

Başkan Ayanoğlu\'dan Esnaf Ziyaretleri

AK Parti Mardin Milletvekilleri ve Başkan Ayanoğlu Birinci cadde esnafını ziyaret etti.

02.01.2013 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, yaklaşık olarak 3 trilyon lira harcanarak yenilenen Birinci Cadde'yi ve çarşı esnafını AK Parti Milletvekilleriyle birlikte gezdi.

Alt ve üstyapısı yenilenen Birinci Cadde'yi gezen AK Parti Mardin Milletvekilleri Muammer Güler, Gönül Bekim Şahkulubey ve AK Parti Mardin İl Başkanı İbrahim Fide'nin de katıldığı geziye AK Parti İl teşkilatı da eşlik etti.

Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayan ziyaret esnasında çarşı esnafı ile sohbet eden milletvekilleri ve partililere Başkan Ayanoğlu Birinci Cadde'de yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Birinci Cadde'nin alt yapı ve üstyapı çalışmaları için 3 trilyon harcandığını söyleyen Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu; "Birinci Cadde'de yapılan çalışmaların kapsamına bakıldığında tarihi bir çalışma olduğu görülecektir.Yer altına 12,5 kilometre uzunluğunda 5 ayrı hat döşedik.Elektrik ve telefon hatlarını yer altına aldık.Altyapıyı yeniledikten sonra, üç kilometre uzunluğunda ki caddenin tamamını tarihi dokuya uygun bazalt taşıyla döşedik.Kaldırımları yeniledik.16.000 metrekare kaldırım taşı,19.000 metreküp oluk ve bordür kullandık.Bu rakamlara bakıldığında yapılan çalışmanın büyüklüğü ve değeri zaten ortadır."dedi.

Göreve geldikleri günden beri her alanda çalışma yaptıklarını ve yapılan çalışmalarla Mardin'de yaşayan herkesin evinin ya da işyerinin önüne hizmet götürdüklerini söyleyen Başkan Ayanoğlu; " ilk günden itibaren tabandan tavana herkesin hizmetkarı gibi görev yapıyoruz.Mardin'in hızla ilerliyor.Tüm Mardin halkının istifade edeceği faydalanacağı çalışmaları yapıyoruz."dedi.

Birinci Cadde esnafı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Milletvekillerine ve Başkan'a istek ve temennilerini de bildirdi. Ziyaretlerin önümüzdeki günlerde devam edeceği belirtildi.

Ziyaretin sonunda Şehiriçi Minibüsüne binen Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, yolcularla sohbet etti.Vatandaşların bir sorusu üzerine Diyarbakırkapı ile Cumhuriyet Meydanı güzergahında gerçekleşen çökmelerin kötü işçilikten kaynaklandığını belirterek, "Sözkonusu bölümde çökmelerin olması kötü işçilikten kaynaklandı.Yüklenici firma bu hatasını kabul etti.Önümüzdeki yaz bu bölümde kalan taşlar müteahhid tarafından sökülerek yeniden yapılacak."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ayanoğlu'dan Esnaf Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement