Başkan Ayanoğlu; "Kadınlar İnsanlığın Mimarıdır" - Son Dakika
Güncel

Başkan Ayanoğlu; "Kadınlar İnsanlığın Mimarıdır"

Başkan Ayanoğlu; "Kadınlar İnsanlığın Mimarıdır"

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

08.03.2013 09:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadının İnsanlığın eğiticisi olduğunu söyleyen Başkan Ayanoğlu; "Kadın anne sıfatıyla tüm insanlığın eğiticisi ve mimarıdır"dedi.

Kadına uygulanan şiddetin son bulması gerektiğini de söyleyen Başkan Ayanoğlu mesajına devamla şunları söyledi. "Anne sıfatıyla kadın tüm insanlığın mürebbisi, eğiticisi ve mimarıdır. Doğan her insan sevgiyi, şefkati, merhameti ilk olarak anneden alır. Bu anlamıyla kadınlar insanlığı şekillendiriyor. Maalesef günümüzde kadınlarımız, başta şiddet olmak üzere, ayrımcılık, cinsiyetinden dolayı bazı baskı ve tacizlere maruz kalmaktadır. Tüm dileğimiz tüm bu olumsuzlukların giderilip kadınlarımızın hakkettiği değere kavuşmalarıdır. İş ve sosyal yaşam alanlarına kadınlarımızın daha çok katılması bu alanları daha da verimli hale getirecektir. Her alanda örneğimiz olan kutlu peygamberimiz Hazreti Muhammed, hiçbir kadına el kaldırmamış, şiddet ve ayrımcılık uygulamamış kadınlar konusunda da sürekli uyarılarda bulunmuştur.

Başta hemehrilerimin olmak üzere Türkiye ve Dünya'daki tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ayanoğlu; 'Kadınlar İnsanlığın Mimarıdır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement