Başkan Çakır'dan İnceleme - Son Dakika
Güncel

Başkan Çakır'dan İnceleme

Başkan Çakır\'dan İnceleme

Battalgazi Mahallesi sakinleri: Belediye Başkanımız sayın Ahmet Çakır'a teşekkür ediyoruz.

17.05.2012 14:40  Güncelleme: 14:38

Mahalle ve esnaf gezilerini sürdüren Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi ve Göztepe Mahallelerinde Malatya Belediyesi tarafından yapılan cadde ve sokak düzenleme çalışmalarını inceledi.

17 Mayıs Perşembe günü gerçekleşen mahalle gezisine Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın yanı sıra, belediye başkan yardımcıları Ahmet Ceyhan, Selim Pilten, Hasan Atay, bazı daire müdürleri, Battalgazi Mahalle Muhtarı Şükrü Özcan ile Göztepe Mahallesi Muhtarı Bilal Yerli katıldı.

Başkan Çakır: Mahallelerimizin gelişmesine katkı sunuyoruz …

Tandoğan, Göztepe ve Battalgazi Mahallesini bir bütün olarak ele alıp çalışmalar yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, geçtiğimiz hafta içerisinde Göztepe Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesinde yapılan çalışmaları incelediklerini belirterek, bugün de Göztepe Caddesi ile Battalgazi Mahallesinde incelemelerde bulunduklarını söyledi.

Başkan Çakır, "Malatya Belediyesi olarak bu bölgemizde yaptığımız çalışmalarda sona doğru geldik. Bir aksilik çıkmadığı takdirde bir ay içinde buradaki çalışmalarımızı bitirmeyi planlıyoruz. Amacımız bölgelerimizin gelişimini hızlandırarak yaşanabilir ortamların oluşturulmasına katkı sağlamaktır. Bunun için yollar gerçekten çok önemli. Alt yapısı, kaldırımları, otopark cepleri, ışıklandırmasıyla sokak ve caddeleri bitirerek mahallelerimizin gelişmesine katkı sunuyoruz.

Ayrıca, küçük de olsa ihtiyacı karşılayabilecek iş yerlerinin faaliyete geçmesi, buraları kendi içinde yaşanabilir semt haline dönüştürüyor. Bu açıdan diğer semtlere önem verdiğimiz gibi bu semtlerimize de büyük önem veriyoruz. Bu bölgelerimizin de gelişmesi adına çalışmalar yapıyoruz" dedi.

Muhtar Yerli: Göztepe Mahallesinin dört bir tarafı prestij cadde haline dönüştürüldü…

Yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür eden Göztepe Mahalle Muhtarı Bilal Yerli, "Belediye Başkanımız sık sık Mahallemizdeki çalışmaları yerinde inceliyor. Sorunlarımızla yakından ilgileniyor.Göztepe Caddemizde alt yapı yoktu. Sağolsun Başkanımızın talimatlarıyla bu sorunumuz ortadan kalktı. Şuan yollarımız, kaldırımlarımız ve aydınlatmalarımız yapılıyor. Bu çalışmalar da bitmek üzere. Göztepe Mahallesinin dört bir tarafı prestij cadde haline dönüştürüldü. Başkanıma çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Muhtar Özcan: Güzel çalışmalar yapıldı…

Battalgazi Mahalle Muhtarı Şükrü Özcan'da yaptığı konuşmadan Malatya Belediyesinin yaptığı çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ekibine teşekkür ederek, "Mahallemizde alt yapı sorunu bitirildi. Devamında güzel çalışmalar yapıldı. Elinize sağlık. Allah razı olsun" dedi.

Mahalle sakinlerinden Başkan Çakır'a övgü dolu sözler…

Göztepe Mahallesi ile Battalgazi Mahallesinde yaşayan vatandaşlar da yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyet dile getirerek Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür ettiler.

Baki Çankaya: Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'a halkımız adına teşekkür ediyorum. 50 yıldır yapılamayan hizmetler yapılıyor. Buda bizi mutlu ediyor.

Abuzer Dilek: Allah razı olsun iyi hizmetler yapılıyor. Tek kelimeyle harika insansınız. Allah razı olsun.

Abuzer Çiçek: Yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'a teşekkür ederim.

Abuzer Ertürk: Mahallemizde ilk defa böylesine büyük ve güzel çalışmalar yapıldı. Çalışmaların bitmesiyle mahallemiz daha da güzel olacak. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Çakır'dan İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement