Başkan Cem Kara Mahalle Ve Köylerde Halkla Bayramlaştı - Son Dakika
Güncel

Başkan Cem Kara Mahalle Ve Köylerde Halkla Bayramlaştı

Başkan Cem Kara Mahalle Ve Köylerde Halkla Bayramlaştı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Kurban Bayramı'nda Halk İle Bayramlaştı.

22.11.2010 14:19  Güncelleme: 14:24

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Kurban Bayramı'nda halk ile bayramlaştı. Başkan Cem Kara her bayram olduğu gibi bu bayramda da Çatalca merkez ve uzak mahallelerine bayramlaşma ziyaretlerinde bulundu.

Göreve geldiği günden itibaren her bayram ilçe merkezi köy ve mahalleri dolaşarak halkla bayramlaşan Belediye Başkanı Cem Kara Kurban Bayramı'nda da bu geleneğini bozmadı. Kurban Bayramında Çatalca merkez ve mahallelerine giden Başkan Cem Kara, bayram nedeniyle vatandaşla bir araya gelme fırsatı buldu.

Arife günü Belediye personeli ile Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezi'nde tek tek bayramlaşan Belediye Başkanı Cem Kara, bayramın birinci günü Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatının bayramlaşma programına katıldı, Başkan Cem Kara buradan sonra ilçede Çatalca Kaymakamlığı tarafından düzenlenen resmi bayramlaşma programına katıldı.

İlçedeki resmi bayramlaşma töreninde Belediye Başkanı Cem Kara'ya CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Prof. Dr. Sacit Yıldız ve CHP Parti Meclisi Üyesi Mehmet Kaban'da eşlik etti.

Bayramın ikinci gününde Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca'nın uzak mahallelerine giderek buralarda halk ile bayramlaştı. Binkılıç, Karacaköy, Çiftlikköy mahallelerine ve Başakköy, Kalfaköy köylerinde de halk ile bayramlaşan Başkan Cem Kara buradan sonra İzzettin, Ovayenice ve Çakıl mahallelerine giderek, burada da vatandaşlar ile bayramlaşarak, halk ile sohbet etme fırsatı buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Cem Kara Mahalle Ve Köylerde Halkla Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement