Başkan'dan Abla Azize'ye Ipad Hediye - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başkan'dan Abla Azize'ye Ipad Hediye

28.02.2015 11:50

Berat bebek ve ailesi yarınlara artık umutla bakıyor

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle zor günler geçiren Berat bebek ve ailesine Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın sahip çıkmıştı. 17 aylıkken geçirdiği rahatsızlık sonrası yoğun tedavi programı ile hayata tutunan Berat bebeğin ailesine her konuda destek sözü veren Başkan Remzi Aydın her sözünü tek tek yerine getirdi.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, evinde ziyaret ettiği Berat bebeğin, hem tedavisi hem de özel bir eğitim alabilmesi için gerekenin yapılması talimatını vermişti. Eyüp Belediyesi'nin ilgili birimleri de anne Kaniye Arat ile bu süre içinde hiç irtibatı kesmedi ve Berat bebek bugün özel bir eğitim görebileceği okuluna başladı. Tedavi sürecinde de Mayıs ayında Berat'ın gırtlağındaki protezin çıkarılacağını söyleyen anne Arat, "Bu süre içinde belediyemiz hep bizim yanımızda oldu. Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Berat'tan yakında daha da iyi haberler gelecek inşallah. Mayıs ayında protezi de çıkarılacak Allah'ın izniyle" diye konuştu.

BAŞKANDAN ABLA AZİZE'YE IPAD HEDİYE

Eyüp Belediyesi Beyaz Masa Sorumlusu Saadet Dallı da Başkan Remzi Aydın'ın hediye sözü verdiği tablet bilgisayarı Berat'ın ablası Azize'ye takdim etti. 11 yaşındaki Azize de Başkan Aydın'ın hediyesinin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyerek, "Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Artık bu tablet ile hem ders çalışacağım hem de boş vakitlerimde oyun oynayabilirim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan'dan Abla Azize'ye Ipad Hediye - Son Dakika


Advertisement