Başkan Danışmanı Ay'ın Gururlu Günü - Son Dakika
Güncel

Başkan Danışmanı Ay'ın Gururlu Günü

Başkan Danışmanı Ay\'ın Gururlu Günü

Beylikdüzü Belediyesi Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay'ın oğlu Bircan Fatih Ay'ın Sünnet Düğünü Saklıdeniz Restoran'da yapıldı.

17.06.2013 12:06

Ellerinde Türk bayrağı ve Osmanlı sancağı olan yeniçeri askerleri ile birlikte konukların bulunduğu alana gelen Bircan Fatih, anne Hayrunnisa ve baba Ercan Ay öncelikle misafirleri selamladı. Ardından Kur'an-ı Kerim okundu ve sünnet duası yapıldı. Görkemli sünnet düğününde Semazen gösterisi gerçekleştirildi ve İshak Akbay'ın yorumuyla Türk Tasavvuf ve Sanat Müziği eserleri seslendirildi. Davetliler Burhan Atik'ın şarkıları ve Yeşil Giresun Derneği Halk Oyunları ekibinin horonuyla coştular.

Başkan Uzun: "Onur Duyuyorum"

Törene katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun konuşmasında, geçtiğimiz günlerde torunları Metin Emre ve Mehmet Yunus'un sünnet düğününü gerçekleştirdiklerini ve çok mutlu olduğunu belirterek, "Ercan Ay kardeşimiz bizim çok değerli dostumuz ve yakın çalışma arkadaşımız. Tabi oğlu Bircan da bizim evladımız. Sünnet düğününde bulunmaktan onur duyuyorum" dedi. Davete icabet edenlere teşekkür eden Başkan Uzun, konuşmasını "Allah evladımıza ve bütün evlatlarımıza mutlu uzun bir yaşam nasip etsin" diyerek tamamladı. Başkanımızın babası Hasan Uzun da düğüne bizzat katılarak aileyi tebrik etti.

Misafirlere Teşekkür Etti

Mutluluklarını paylaşan tüm misafirlere teşekkür eden Ay çifti ise "Tüm dostlarımızı, sevenlerimizi bu mutlu günümüzde yanımızda görmekten kıvanç duyduk" diye konuştu.

Saklıdeniz Restoran'da düzenlenen sünnet düğününe Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, belediye başkan yardımcıları, başkan danışmanları, il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri, AK Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilat Başkanı Mürsel Aydın, E. Başsavcı Reşat Petek, Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Hasan Turan, Van Federasyonu Başkanı Seyithan İzsiz, Fatih Üniversitesi öğretim görevlileri, Nakpa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Nakıpoğlu olmak üzere birçok iş adamı, sanayiciler ile geniş davetli kitlesi katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Danışmanı Ay'ın Gururlu Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement