Başkan Dündar'a Meslektaş Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Başkan Dündar'a Meslektaş Ziyareti

Başkan Dündar\'a Meslektaş Ziyareti

Baroda Değişim Grubu Başkan Dündar'ı ziyaret etti.

09.10.2012 15:05

DÜNDAR'I ZİYARET EDEN MESLEKTAŞLARI DESTEK İSTEDİ

Bursa Barosu'nda hafta sonu yapılacak başkanlık seçimleri öncesinde, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret eden, 'Baroda Değişim Grubu' üyeleri, aynı zamanda meslektaşları olan Başkan Dündar'dan seçimlerde destek istedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Avukat Mustafa Dündar'ı makamında ziyaret eden Avukat Murat Eryılmaz, Şakir Çalışkan, Kamil Bayramiç ve Faruk Ceylan, mevcut başkan Zerekiya Birkan'la birlikte hareket ettiklerini ifade etti.

Avukat Murat Eryılmaz, 2008 yılı seçimlerinde "Bir şey Değişecek, Her Şey Değişecek" sloganıyla başlayan oluşumun, Bursa Barosu'nda "Meslek, meslektaş ve hukuk odaklı yönetim" anlayışını hayata geçirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

14 Ekim Pazar günü yapılacak olan seçimlerde mevcut başkan Zekeriya Birkan'ın liderliğinde seçimleri kazanacaklarını söyleyen Baroda Değişim Grubu üyeleri, 2012-2014 yılları arasını kapsayan projelerini Başkan Mustafa Dündar ile paylaşıp, seçimlerde destek olmasını istedi.

Bursa Barosu'na kayıtlı bir avukat olarak uzun yıllar görev yaptığını söyleyen Başkan Mustafa Dündar, meslektaşlarının ziyaretinden son derece mutlu olduğunu söyledi. Oldukça samimi bir havada gerçekleşen görüşme sonunda bir değerlendirme yapan Dündar, Türkiye'nin en köklü meslek örgütlerinden birisi olan Bursa Barosu'nda gerçekleştirilecek olan Başkanlık seçimlerinin asıl galibinin Bursa olacağını söyledi. Dündar, gerek Bursa, gerekse meslektaşları için son derece önemli projeleri olan ve mevcut başkan Zekeriya Birkan liderliğinde hareket eden Baroda Değişim Grubu üyelerine de seçimlerde başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Dündar'a Meslektaş Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement