Başkan Dündar Gaziyi Unutmadı - Son Dakika
Güncel

Başkan Dündar Gaziyi Unutmadı

Başkan Dündar Gaziyi Unutmadı

Bursalı asker Ufuk Terzioğlu'nu evinde ikinci kez ziyaret etti.

15.09.2012 13:40

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Afyonkarahisar'da askeri bölgede meydana gelen patlamada, ayağından yaralanan Bursalı asker Ufuk Terzioğlu'nu evinde ikinci kez ziyaret etti. 25 askerin hayatını kaybettiği patlamadan yaralı olarak kurtulan Ufuk Terzioğlu ve ailesi, Başkan Dündar'a kendilerine gösterdiği yakın ilgiye teşekkür etti.

Afyonkarahisar'ın Ataköy Kışlacık Köyü'nde konuşlu 500. İstihkam Ana Komutanlığı Deposu'nda, 5 Eylül tarihinde meydana gelen patlamadan yaralı olarak kurtulan Ufuk Terzioğlu'nu, Bursa'ya geldiği ilk gün ziyaret eden Mustafa Dündar, önceki gün gazi askeri evinde yeniden ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti. Gazi asker Ufuk Terzioğlu ve baba Ali Terzioğlu ile bir süre sohbet eden Başkan Dündar, "25 askerimizin hayatını kaybettiği bu olay, bizleri derinden etkiledi. Tüm Türkiye'yi yasa boğan bu üzücü olaydan yaralı olarak kurtulan Ufuk kardeşimize acil şifalar diliyorum. Bu vatan için canını feda eden şehitlerimize de Allahtan rahmet diliyorum. Kendisinin en kısa zamanda sağlığına kavuşup aramıza dönmesi en büyük dileğimiz. Bizler her zaman sizlerin yanınızda olmayı sürdüreceğiz" dedi.

Yarım Kalan Askerliğimi Tamamlamak İstiyorum

Yaşadığı dehşetin etkisinden yavaş yavaş kurtulan gazi Ufuk Terzioğlu, kendisiyle yakından ilgilenen Başkan Mustafa Dündar'a teşekkür etti. Ayağının durumunun her geçen gün iyiye gittiğini, kısa süre sonra alçıyı çıkartmak istediğini söyleyen Ufuk Terzioğlu, Başkan Dündar'ın, "En kısa sürede iyileşip aramıza dönmeni bekliyoruz" sözlerine, "Başkanım, henüz yarım kalan bir askerliğim var. İnşallah onu tamamlayıp ondan sonra birlikte oluruz" diyerek cevap verdi.

Tüm Bursa Sahip Çıktı

Ayağı kaval kemiğinden kırılan ve alçıya alınan gaziyle yan yana oturup bir süre sohbet eden Başkan Dündar, aynı zamanda Osmangazi Belediye personeli olan baba Ali Terzioğlu ile de sohbet etti. Üç oğlunun en büyüğü olan Ufuk'un durumunun her geçen gün iyiye gittiğini ifade eden baba Terzioğlu, "Bu da bizi çok sevindiriyor. İnşallah en kısa sürede iyileşecek. Başta siz olmak üzere, tüm Bursa'ya, bizlere destek olup sahip çıktığı, bizi unutmadığı için çok teşekkür ediyorum" dedi. Kısa süren ziyaretin ardından Başkan Dündar, gazi asker Ufuk Terzioğlu'nun evinden ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Dündar Gaziyi Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement