Başkan Dündar, "Hizmet Üretmekte Engel Tanımıyoruz" - Son Dakika
Güncel

Başkan Dündar, "Hizmet Üretmekte Engel Tanımıyoruz"

Başkan Dündar, "Hizmet Üretmekte Engel Tanımıyoruz"

Dündar, Hamzabey Seçim İrtibat Bürosu'nu coşkulu törenle açtı

04.03.2014 12:28

Dündar, "Sizlerin Desteği İle Yepyeni Bir Osmangazi İnşa Edeceğiz"

Dündar "Geleceğin Osmangazi'sini İnşa Etmek İçin Desteğinizi İstiyorum"

Osmangazi Belediye Başkanı ve AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar, büyük bir görsel şölen eşliğinde Hamzabey Mahallesi seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Mahalle sakinleri tarafından konfetiler, meşaleler ve maytaplar eşliğinde karşılanan Dündar, "Biz hizmet üretmekte önümüzde engel görmüyoruz, var olan engelleri de aşıp yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı ve AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, Dağ-Der Genel Başkanı Mustafa Bay ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Yılmaz'ın katıldığı törenle Hamzabey Mahallesi seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi. İrtibat bürosunun açılışında konuşan Dündar, "Biz, 2009 seçimlerinde göreve geldiğimizde 'İşimiz Hizmet Gücümüz Osmangazi' diyerek çalışmalarımıza başladık. Yaptığımız hizmetleri ve sizlerin verdiği desteği görünce de 5 yıl içerisinde doğru yolda ilerlemiş olduğumuzun daha iyi farkına varıyoruz" dedi.

Geçtiğimiz 5 yıllık dönemi Osmangazi'de temel atma dönemi olarak değerlendirdiklerini ve halkın desteği ile fark yaratacak projelere önümüzdeki dönemde devam edeceklerini belirten Dündar, "Bizler Osmanlı'yı kuran bir şehirde başkanlık yaptığımızın ve Osmanlı'nın tarihi mirası üzerinde hizmet ürettiğimizin bilincindeyiz. Bu bilinçle Bursa'yı tarihi değerleriyle ve doğal güzellikleriyle ayağa kaldırmak için bu güne kadar sizlerin verdiği destek çerçevesinde çalışmalarımızı, hedeflerimizi ikiye katlayarak yürüttük ve yeniden 30 Mart yerel seçimlerinde başkan adayı olarak sizlerin karşısına geldik. İnşallah sizlerin vereceği destekle, atılan bu sağlam temeller üzerine Osmangazi'nin geleceğini inşa etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

"5 yılda bin 166 proje ile hizmet sunduk"

Başkanlık dönemi süresince Osmangazi'nin 109 mahallesinin ve 27 köyünün en uzak noktasına kadar hizmet götürdüklerini dile getiren Dündar, şunları söyledi: "Göreve başladığım ilk günden itibaren Osmangazi'de yaşayan vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinleyerek ve isteklerine kulak vererek hizmetlerimizi yaptık. Hem mahalle bazında hem de Osmangazi ve Bursa ölçeğinde hizmetlerimizi ortaya koyduk. Bu dönemde bizler bin 166 proje ile hizmet sunduk. Her mahallemizde hizmetimiz var. Biz hizmet üretmede önümüzde engel görmüyoruz. Var olan engelleri de aşıp hizmetlerimizi vatandaşlarımızla buluşturuyoruz."

Hamzabey Mahallesi'nde de birçok hizmeti vatandaşlarla buluşturduklarını anlatan Dündar, "Yapmış olduğumuz hizmetlerin bir tanesi de 2 milyon TL harcayarak mahallemize kazandırdığımız park oldu. . Ayrıca mahallemize bir Anaokulu inşa ettik. Çıkmaz sokakları açtık ve parklar inşa ettik. En önemlisi ise tarihi mirasımız Hamzabey Camii'ne yakışır bir restorasyon gerçekleştirdik. 30 Martta sizlerin bize vereceği destekle inşallah sandıktan çok güçlü çıkarak, hizmet bayrağımızı yeniden Osmangazi burçlarına dikeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Dündar, 'Hizmet Üretmekte Engel Tanımıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement