Başkan Ekinci Koltuğunu Devretti - Son Dakika
Güncel

Başkan Ekinci Koltuğunu Devretti

Başkan Ekinci Koltuğunu Devretti

Mehmet Ekinci 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını Yenice Merkez İlköğretim Okulu'nun 4. Sınıf öğrencisi Fatma Dağ'a devretti.

24.04.2014 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını Yenice Merkez İlköğretim Okulu'nun 4. Sınıf öğrencisi Fatma Dağ'a devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen devir teslimde, Yenice Merkez İlköğetim Okulu'nun 4. Sınıf öğrencisi Fatma Dağ, başkan koltuğuna oturmanın heyecanını yaşadı.

Okul Müdürü Mehmet Kakaç ve Sınıf Öğretmeni Nazan Gazioğlu, ve aynı sınıfta okuyan Batuhan Bayındır ve Dilan İnal ile Başkanlık makamına gelen Fatma Dağ, Eyyübiye Belediye Başkanı olarak yeşil alanların, park alanları ve oyun alanlarının arttırılması şeklinde ilk talimatını verdi.

Makam koltuğunda oturan Fatma Dağ, tüketim çağında olduklarını ve doğal kaynakların korunması için herkesin gayret göstermesini isteyerek, makamda bulunan ilgili müdürlere yeşil alanların, oyun alanlarının ve parkların arttırılması talimatını verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mutluluğunu dile getiren Başkanı Ekinci ise "23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle öğrencilerimiz bizleri ziyaret etti. Başkanlık makamımızı Fatma Dağ yeğenimize devrettik. Öğrenci yeğenimizden gelen bir talep vardı. Talep etmiş olduğu bizim çok önemli özellikle kamuoyunda oluşturulan yanlış bir algı var bu algı üzerine söylemek için bir fırsatla belirtmek istiyorum. Malumunuz olmak üzere geçen gün Osmanlı mahallesinde bir yıkım olayı gerçekleşti o yıkılan yer yeşil alan olduğu için yıkıldı çocuklarımız yeşil alan istiyorlar oyun alanları istiyorlar yeşil alan olarak ayrılan alanlara belediyemiz kesinlikle müsaade etmeyecektir. Bunun yanında fakir, fukarayı da gözetmek sosyal projede her zaman olacak. Tabii 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak ilan edilmiştir. 94.yılını kutluyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza da bizlerde her türlü yol göstericiliği yapmak zorundayız. Belediye başkanı olarak ta biz bunları yürüteceğiz. Ayrıca öğrenci yeğenlerimizin bizlerden okulla ilgili talepleri vardı. Bunlar gerek bir laptop olsun, konferans salonu için sandalye olsun. Bunları en kısa zamanda temin edeceğiz. '' Dedi.

Başkan Mehmet Ekinci bugün kendisini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamında ziyaret eden öğrencilere çeşitli hediyeler armağan edip, toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ekinci Koltuğunu Devretti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement