Başkan, Gençlere Taş Çıkarttı - Son Dakika
Güncel

Başkan, Gençlere Taş Çıkarttı

Başkan, Gençlere Taş Çıkarttı

Şöhretler karması maçında gençleri aratmayan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, bir saat boyunca kıyasıya mücadele etti.

21.05.2012 13:30

Maçtan Başkan Odabaşı'nın takımı 5-2 galip ayrıldı

Gölbaşı'nda 19 Mayıs kutlamaları çerçevesinde Gölbaşı'nın şöhretleri futbol maçında karşıya gelirken Başkan Yakup Odabaşı'nın takımı sahadan 5-2 galip ayrıldı.

Gölbaşı sentetik sahada oynanan maçta kırmız takımda Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Jandarma Komutanı Mehmet Kuşca ve Emniyet Müdürü Cihangir Kaya, savcılar ve siyasi parti ilçe başkanları yer alırken Mavi takımda Kaymakam Raşit Zengin, Savcılar, Siyasi parti ilçe başkanları ve gazeteciler yer aldı.

1 SAAT MÜCADELE ETTİ

Karşılaşmada Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, takımının kazandığı penaltı atışını kalecinin kurtarması sonucunda gole çeviremedi. Maçta gençleri aratmayan Başkan Odabaşı bir saat boyunca kıyasıya mücadele etti. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın kırmızı takımı, mavi takımı 5-2 yendi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, şöhretler karmasının iyi bir mücadele ortaya koyduğunu, galip geldikleri için de sevindiğini belirterek "Önemli olan kazanmak değil, dostluk çerçevesinde mücadele etmekti" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan, Gençlere Taş Çıkarttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement