Başkan Göksel Köy Hayırlarına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Başkan Göksel Köy Hayırlarına Katıldı

Başkan Göksel Köy Hayırlarına Katıldı

Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Topalak ve Alan Köylerinde düzenlenen köy hayırlarına katıldı.

22.05.2013 17:57

Başkan Göksel Düzenlenen Hayırlarda Çocukları Verdiği Hediyelerle Sevindirdi

Geleneksel olarak her yıl Mayıs ayının üçüncü Pazar günü Bigadiç'in Topalak ve Alan köyünde düzenlenen köy hayırlarına Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel'in yanı sıra Bigadiç Belediye Meclis Üyesi Ayhan Muslu ve Bigadiç Çiftçi Malları Koruma Başkanı Hasan Ayan çevre köylerin muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Topalak ve Alan köylerinde düzenlenen köy hayırlarında konuşan Başkan Göksel, Bugün buraya siyaset yapmak için gelmedik. Muhtarlarımızın davetine icabet etmek dolayısıyla da sizlerle beraber olmak ve sizlerin hayır duasını almak üzere geldik. Birlik ve beraberliğin sağlanması açısından köy hayırlarının geleneklerimiz içerisinde çok önemli bir yeri var. Sizler ve bizler, birbirimiz ile sohbet ediyor ve kaynaşmayı sağlıyoruz. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen köy hayırlarımızın hayırlara vesile olmasını dua ve niyaz ediyorum diye konuştu.

Başkan Göksel Topalak ve Alan Köy hayırları ziyaretlerinde çocukları da unutmadı. Bigadiç Belediye başkanı Mustafa Göksel, köy hayırlarının düzenlendiği alanları gezerek vatandaşlarla sohbet edip çocukları yanına çağırarak çeşitli oyuncak ve balon dağıtarak çocukların yüzlerini güldürdü. Başkan Göksel, Çocukların saf ve temiz sevgisini hissetmek, onların yanaklarından sıkabilmek mutluluk verici. Onları sevindirdik, gözlerindeki mutluluğu gördük, onlar bizim geleceğimiz dedi.

Muhtarlar ve köy halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılaşan ve köy halkı ile yakından ilgilenerek sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e, Topalak Köyü Muhtarı Ali Can Aydoğan ve Alan Köyü Muhtarı Mürsel Çelebi köylerinde düzenlenen köy hayırlarına katıldığı için teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Göksel Köy Hayırlarına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement