Başkan Gürkan'dan Başkan Gül'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkan Gürkan'dan Başkan Gül'e Ziyaret

Başkan Gürkan\'dan Başkan Gül\'e Ziyaret

Tarihi Kırkpınar güreşleri sonrası Kemer'de tatil yapan Edirne Başkanı Recep Gürkan ile eşi Mürüvvet Esra Çevik Gürkan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'e nezaket ziyaretinde bulundu.

18.07.2018 17:26

Kırkpınar'ın yorgunluğunu Kemer'de atıyor

Başkan Gül, Başkan Gürkan'ın tatil için Kemer'i seçmesinden büyük bir onur duyduklarını söyledi.

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen 657'inci Kırkpınar Yağlı Güreşleri ve Kırkpınar Şenlikleri sonrası tatile çıkan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, tatil adresi olarak Antalya'nın Kemer ilçesini seçti. Eşi Mürüvvet Esra Çevik Gürkan ile birlikte Kemer'de tatilde olan Recep Gürkan, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'e nezaket ziyaretinde bulundu.

"BURADA ÇOK MUTLUYUZ"

Edirne'de bu yıl 2 bin 228 pehlivanın katıldığı güzel bir organizasyon gerçekleştirdiklerini ve 1 hafta süren şenliklerin de çok güzel geçtiğini kaydeden Başkan Gürkan, " Kemer'de tatil yaparken çok değerli dostum Başkanımız Mustafa Gül'ü de ziyaret etmenin mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

BAŞKAN GÜL'DEN TEŞEKKÜR

Başkan Gürkan'ı Kemer ilçesinde ağırlamaktan onur duyduklarını kaydeden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül de, " Sevgili başkanımızla çok eskiye dayanan bir dostluğumuz var. Başkanımıza ve değerli eşlerine bu nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ziyaret sonunda 2 başkan ziyaret anısına birbirlerine anı hediyeleri sundular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Gürkan'dan Başkan Gül'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement