Başkan Kadir Kara, Başkan Mahallenizde Projesini Tamamlamak Üzere - Son Dakika
Güncel

Başkan Kadir Kara, Başkan Mahallenizde Projesini Tamamlamak Üzere

Başkan Kadir Kara, Başkan Mahallenizde Projesini Tamamlamak Üzere

Başkan Mahallenizde projesi kapsamında tüm mahalleleri tek tek gezen Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, mahalle gezilerinde artık sona geldi.

02.01.2014 10:13

Başkan Mahallenizde projesi kapsamında tüm mahalleleri tek tek gezen Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, mahalle gezilerinde artık sona geldi. Geçtiğimiz günlerde Ulaşlı, Selimiye, Esenevler ve İstiklal Mahallerini aralıklı zamanlar dilimi içerisinde gezen Başkan Kadir Kara, mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerinden bilgiler aldı.

ESENEVLER MAHALLESİ

Esenevler Mahalle Muhtarlığında muhtar Tarık Sesli ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Kadir Kara, mahallenin hemen hemen tüm sokaklarını parke taşı ile kapladıklarını söyledi. Çalışmalardan dolayı mahalle sakinlerinden ve muhtar Tarık Sesli 'den teşekkür alan Başkan Kara, mahallede eksik kalan hizmetleri de kalan görev süresi içerisinde yapacaklarını ifade etti.

ULAŞLI MAHALLESİ

Günün ikinci ziyaretinde Başkan Kadir Kara, Zorkun Camii yanında Ulaşlı Mahalle Muhtarı Necati Özgüven ve mahalle sakinleri tarafından karşılandı. Muhtar Özgüven, "Kadir Kara, Osmaniye için büyük bir şanstır. Osmaniye bu gerçeği görmelidir ve ona göre bu değerini kaybetmemelidir. Osmaniye'ye ve mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

İSTİKLAL MAHALLESİ

Başkan Kadir Kara'nın bir sonraki gün yaptığı İstiklal Mahallesi ziyaretinde muhtar Mehmet Çapar, mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Özellikle belediyenin cenaze hizmetlerine dikkat çeken Muhtar Çapar, çok önemli bir hizmet olduğunu söyledi.

SELİMİYE MAHALLESİ

Başkan Kadir Kara'nın Selimiye Mahallesi ziyaretinde ise Muhtarı Cemil Yatmaz, bu dönemde mahallelerinin ilk kez bir parkının olduğunu söyledi. Tek tek tüm hizmetler için Başkan Kadir Kara'ya teşekkür eden Cemil Yatmaz, eksiklikleri de yerinde başkana gösterdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Kadir Kara, Başkan Mahallenizde Projesini Tamamlamak Üzere - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement