Başkan Karaman'dan Güngören İçin Hizmete Devam Kararı - Son Dakika
Güncel

Başkan Karaman'dan Güngören İçin Hizmete Devam Kararı

Başkan Karaman\'dan Güngören İçin Hizmete Devam Kararı

Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, bir dönem daha Güngören'e hizmet etmek için belediye başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

27.10.2013 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, bir dönem daha Güngören'e hizmet etmek için belediye başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, 2014 yerel seçimleri için aday adaylık başvurusunu yaptı. Güngören'de 2004 yılından bu yana iki dönemdir belediye başkanlığı görevini başarı ile yürüten Şakir Yücel Karaman, yerel seçimler için aday adaylık başvuru formunu AK Parti Güngören İlçe Başkanı Ercüment Sever'e teslim etti.

Adaylık başvurusu ile ilgili haberi şahsi twitter adresinden "2014 yerel seçimler için aday adaylık başvurumu yaptım. Güngören'imiz için hayırlı olmasını dilerim" twiti ile duyuran Karaman'a sosyal medya takipçileri de başarı dileklerini iletti.

Güngören'de 2004'den bu yana yüzlerce yapı ve sosyal projeye imza atan Başkan Karaman, "İki dönemdir halkımızın takdiriyle görevimizi yürütüyoruz. Güngören için yapacağımız, planladığımız bir çok projemiz var. Yönetimlerde istikrar önemlidir. Bu dönemde belediye başkanlık görevine talip olduk, halkımız da takdir ederse biz göreve yine hazırız" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Karaman'dan Güngören İçin Hizmete Devam Kararı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement