Başkan Odabaşı'ndan Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkan Odabaşı'ndan Anlamlı Ziyaret

Başkan Odabaşı\'ndan Anlamlı Ziyaret

Odabaşı, eşi Seher Odabaşı ile birlikte ilçenin ilk Belediye Başkanlığını yapan Bekir Gönenç'in eşi Ruziye Gönenç'i ziyaret etti.

17.02.2012 14:54

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, eşi Seher Odabaşı ile birlikte ilçenin ilk Belediye Başkanlığını yapan Bekir Gönenç'in eşi Ruziye Gönenç'i ziyaret etti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, eşi Seher Odabaşı ile birlikte Gölbaşı'nın ilk Belediye Başkanı Bekir Gönenç'in eşi Ruziye Gönenç'i evinde ziyaret etti.

1965 yılında Gölbaşı belediye olduğunda 1973 yılına kadar Belediye Başkanlığı yapan Bekir Gönenç'in 94 yaşındaki eşi Ruziye Gönenç misafirlerine kahve ikram etti. Bayan Gönenç, Gölbaşı'nı çok sevdiğini belirterek; "90 yaşıma kadar Ankara'da yaşadım son 4 yıldır da Gölbaşı'nda yaşıyorum" dedi.

O GÜNLERİ ANLATTI

Ruziye Gönenç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, geçmiş günleri yadetti. Ruziye Gönenç, şunları söyledi:

"Rahmetli Bekir Beyle en son Mogan gölü çevresinde 1975 yılında gezdim. Mogan Gölünü çok özledim.

Bekir Bey ilk belediye başkanı olduğunda Gölbaşı'nda hiç bir şey yoktu. Bekir Beyin belediye makamı, arabası ve oturacak bir koltuğu bile yoktu. Bekir Bey, Gölbaşı'nda ilkleri başararak ilk belediye binasını kendisi yaptı. Gölbaşı'nın bugünlere gelmesinde Bekir Beyin çok emeği var."

Gölbaşı eski Esnaf Odası Başkanı Hulusi Gürpınar'ın da bulunduğu ziyarette Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve eşi Seher Odabaşı, Ruziye Hanıma havalar düzelince Mogan Gölü kenarında çay içme sözü verdiler. Başkan Odabaşı, Ruziye Hanım'a bir isteği, bir arzusu olduğunda her zaman yanında olacağını da söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Odabaşı'ndan Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement