Başkan Odabaşı'ndan Zihinsel Engellilere Moral - Son Dakika
Güncel

Başkan Odabaşı'ndan Zihinsel Engellilere Moral

Başkan Odabaşı\'ndan Zihinsel Engellilere Moral

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı'nı ziyaret etti.

21.02.2014 14:21

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı'nı (ZİÇEV) ziyaret etti. Vakıftaki zihinsel engellilerle biraraya gelen Başkan Odabaşı, engellilerle birlikte pasta kesip sohbet etti. Engelli vatandaşlara hediye verip onları mutlu eden Odabaşı, çocuklarla fotoğraf çekildi.

ZİÇEV'deki engelli çocukların kendisine gösterdiği sevgiden duyduğu mutluluğu dile getiren Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, şunları söyledi:

"ONLARIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ"

"Engelli vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin ve çocuklarımızın yüzünü gülüyor görmek bizleri mutlu ediyor. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Elimizden geldiği kadar onları mutlu etmeye çalışıyoruz. Okullarında onları ziyaret edip sık sık bir araya gelmeye çalışıyoruz. Gölbaşı'nda engelleri hep birlikte aşmak için yürüttüğümüz çalışmalara bundan sonra da devam edeceğiz."
Vakıf yöneticileri de, beraberinde eşi Seher Odabaşı ile birlikte Başkan Yakup Odabaşı'nın ziyaretinin kendilerini ve vakıftaki engellileri çok mutlu ettiğini belirterek Başkan Odabaşı'na çiçek hediye edip teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Odabaşı'ndan Zihinsel Engellilere Moral - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement