Başkan Pehlivan, Amatör Kulüp Yöneticileriyle Toplantı Yaptı - Son Dakika
Güncel

Başkan Pehlivan, Amatör Kulüp Yöneticileriyle Toplantı Yaptı

Başkan Pehlivan, Amatör Kulüp Yöneticileriyle Toplantı Yaptı

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Körfez'deki amatör spor kulüp yöneticileri ile bir araya geldi.

28.10.2013 19:23  Güncelleme: 19:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehliva, Körfez'deki amatör spor kulüp yöneticileri ile bir araya geldi. Esentepe Spor Lokalinde yapılan toplantıya ev sahipliği yapan Esen Spor 'un hocası Kenan Ay," Başkan Pehlivan Körfez için bir şanstır" dedi.

Körfez'deki tüm amatör spor kulüpyöneticilerinin katıldığı toplantıda ilk sözü alan Esen Spor 'un çalıştırıcısıKenan Ay, Başkan Pehlivan'ı ağırlamaktan çok memnun olduklarını ifade etti.Başkan Pehlivan'ın bugüne kadar maddi ve manevi her konuda yanlarında olduğunusöyleyen Kenan Ay " Sporu seven bir başkanımız var. Amatör spor kulüpyöneticileri olarak başkanımızı hep yanımızda gördük. Desteklerini bizden hiçesirgemedi. Yaptığı bütün çalışmalar gösteriyor ki gerçekten Başkan PehlivanKörfez için büyük bir şans" diye konuştu. Amatör kulüplerin sorunlarını veönerilerini dile getirdikleri toplantıda, Körfez Belediye Başkanı YunusPehlivan'a spora verdikleri önemden dolayı teşekkür ettiler.

Gençlerin sporla vakit geçirmeleriniistediklerini, bundan dolayı spora verdikleri önemi her zaman göstermeye devamedeceklerini belirten Başkan Pehlivan "Belediyemizin mali imkanlarını iyiduruma getirdik. Bu imkânlarımızın bir kısmını sosyal belediyecilik kapsamındaAmatör Spor kulüplerimize destek vererek göstermekteyiz. İlimizde sporungelişmesi için amatör spor kulüplerine gerekli desteği veriyoruz, vermeye devamedeceğiz." Dedi. Spora yapılan her yatırımın aslında ülkenin geleceğine yapılanbir yatırım olduğunu söyleyen Başkan Pehlivan, kulüp yöneticilerinin sportesisi talebiyle ilgili çalışmaların da başlatılacağını vurguladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Pehlivan, Amatör Kulüp Yöneticileriyle Toplantı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement