Başkan Poyraz Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Başkan Poyraz Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Poyraz Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Mahallelerde Düzenlediği Açık Hava Toplantılarına Devam Ediyor.

31.03.2011 16:38

Kahramanmaraş belediye başkanı mustafa poyraz, mahallelerde düzenlediği açık hava toplantılarına devam ediyor.

Malik Ejder Mahallesi Muhtarlığı önünde Barbaros Mahallesi Muhtarı Mehmet Yanık, Malik Ejder Mahallesi Muhtarı Adem Yel, Oruç Reis Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Yorulmaz, Piri Reis Mahallesi Muhtarı İsmet Güler, Hacı Bayram Veli Mahallesi Muhtarı Mehmet Işık, Gayberli Mahallesi Muhtarı İsmail Çelik, Karacaoğlan Mahallesi Muhtarı Bekir Azınarığ ve Ertuğrul Gazi Mahallesi Muhtarı Adem Çaloğlu ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Poyraz, mahalle halkının şikayetlerini ve sorunlarını dinledi.

Mahallelerde yapılan hizmetleri ve sorunları yerinde incelemek ve mahalle halkıyla bir araya gelmek için benzer toplantıları zaman zaman düzenlediğine işaret eden Başkan Poyraz: "Bu tür toplantılarda mahalle sakinlerimiz hem bizimle görüşüp sıkıntılarını dile getiriyorlar hem de biz çalışmaları ve sorunları yerinde inceleme fırsatı buluyoruz" dedi.

Malik Ejder Mahallesi Muhtarlığı önünde yapılan toplantıda tek tek muhtarların sıkıntılarını dinleyen Başkan Poyraz, mahallelerde devam eden hizmetlerin biran önce tamamlanmasını istedi.

Başkan Poyraz'ın mahalle toplantısında Başkan Yardımcısı Özcan Konuklar ile Su ve Kanalizasyon Müdürü Fatih Şeker de katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Poyraz Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement