Başkan Şahin: Çalışınca Oluyor - Son Dakika
Güncel

Başkan Şahin: Çalışınca Oluyor

Başkan Şahin: Çalışınca Oluyor

Kastamonu Tosya Belediyesi kış mevsimi öncesi sıcak asfalt çalışmalarına Bahçelievler Mahallesi Anadolu Lisesi Sokak'tan başladı.

12.10.2013 11:52

Tosya Anadolu Lisesi ve Tosya Anadolu Öğretmen Lisesi'nin şehir merkezine bağlayan Bahçelievler Mahallesi'nin büyük bir bölümünde 220 ton sıcak asfalt kullanılarak yapılan üst yapı çalışmaları ile özellikle öğrencilerin yoğunlukta olduğu bölgede meydana gelen toz giderilmiş oldu. Gün boyunca aralıksız devam eden yol yapım çalışmalarını takip eden Belediye Başkanı Kazım Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş ve ilgili birim yetkilileri ile de görüş alışverişinde bulunarak bölgenin yağışlı havalarda da ayrıca çamura maruz kaldığını ifade etti. Tosya Belediyesi ekipleri tarafından tam kadro yürütülen çalışmaların kısa sürede neticelenerek ana caddelerin hızlıca kullanıma açılacağını da belirten Başkan Kazım Şahin; "En çok yollarından şikayet aldığımız Bahçelievler Mahallesi başta olmak üzere son olarak ilçe genelinde soğuk ve sıcak asfalt kaplama çalışmalarına hız vermiş ve toplam 75 bin metrekare yüzey kaplaması yapmıştık. Son olarak Anadolu Lisesi Sokak'ta günlük 220 ton sıcak asfalt sarfiyatı ile bu bölgenin mağduriyeti giderildi" dedi.

Aralıksız devam eden çalışmaları değerlendiren Başkan Kazım Şahin; "Disiplinli ve şehir merkezinde öncelikli ihtiyaçları belirleyerek yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde bir çok önemli projeye imza attığımız gibi bir çok önemli sorunun da üstesinden geliyoruz. Kısaca çalışınca oluyor ve Tosya Belediyesi tüm birimleri ile koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Yine aynı şekilde şehir merkezinde yürütülen doğal gaz çalışmalarının ardından revize işlemleri de yine hemşehrilerimizin daha rahat bir yaşam alanına kavuşması içindir" diyerek tüm belediye personeline teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Şahin: Çalışınca Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement