Başkan Sargın Tacir De Ki Çalışmaları İnceledi - Son Dakika
Güncel

Başkan Sargın Tacir De Ki Çalışmaları İnceledi

Başkan Sargın Tacir De Ki Çalışmaları İnceledi

İznik'e bağlı Tacir Mahallesi'nde devam eden çalışmalar Belediye Başkanı Osman Sargın tarafından yerinde incelendi.

11.07.2017 16:12

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın beraberinde ki Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yıldırım, Muhtar Fikret Ölçer ve Fen İşleri Müdürü İsmail Acar ile birlikte Tacir Mahallesinde devam eden ve yapılacak olan çalışmalar hakkında inceleme yaptı.

İznik Belediyesi'nin Kırsal Kalkınma çalışmaları kapsamında birçok taşra mahallede hizmetleri devam ediyor. Bu kapsamda Tacir Mahallesi'nde inşasında sona gelinen Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezini inceleyen Başkan Sargın merkezin kısa bir süre sonra hizmete açılacağını belirtti. Ardından beraberindekiler ile birlikte yine Tacir Mahallesinde yapımı devam eden Halı Saha da incelemelerde bulunan Sargın burada da yetkililerden bilgi aldı.

Heyet daha sonra Tacir Mahallesi Düğün Salonu ve Okul binasında da incelemelerde bulundu. Başkan Sargın Fen İşleri Müdürü İsmail Acar'a gerek düğün salonu ve gerek okulda ki eksiklerin giderilerek gerekli tadilatların yapılması talimatını verdi.

Merkez ve taşra mahallelere yaptıkları hizmetlerle Kırsal Kalkınmaya önem verdiklerini belirten İznik Belediye Başkanı Osman Sargın "Tacir Mahallemiz Baba Dere Mevkii 453 nolu parselde yapımına başladığımız Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezinde ki çalışmaları yerinde inceledik. Burada ki çalışmalar sona ermek üzere. Ayrıca yine gençlerimiz için yapımı devam eden Halı Sahayı da yerinde görerek çalışmaları hakkında bilgi aldık. Daha sonra Düğün Salonumuz ve Okul binasında ki eksiklikler hakkında da Fen İşleri Müdürümüze talimatları verdik. Belediye olarak taşra mahallelerimizde vatandaşlarımızdan ve muhtarlarımızdan gelen talepleri yerine getiriyoruz. Tacir Mahallemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Tacir Mahalle Muhtarı Fikret Ölçer ise çalışmalardan dolayı Başkan Sargın ve ekibine teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Sargın Tacir De Ki Çalışmaları İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement