Başkan Tosun "Aile ve Çocuk" Konulu Konferansa Katıldı - Son Dakika
Güncel

Başkan Tosun "Aile ve Çocuk" Konulu Konferansa Katıldı

Başkan Tosun "Aile ve Çocuk" Konulu Konferansa Katıldı

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlmi Yayma Cemiyeti Kula Şubesi tarafından düzenlenen "Aile ve Gençlik" konulu konferansa katıldı.

19.04.2018 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlmi Yayma Cemiyeti Kula Şubesi tarafından "Aile ve Gençlik" konulu konferans verildi. Kula Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansa, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, İlim Yayma Mensubu Şube Başkanı Recep Özgüvenç, Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin İzci, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı. Kur'an-ı Kerim Tilaveti okunması ile başlayan konferans, konuşmacıların düzenlenen programın önemi hakkında yapılan konuşması ile devam etti. Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan'ın sunumunu yaptığı konferansta, çocuklara karşı ailelerin tutumları ve çocuklarda aile eğitimi üzerinde duruldu. Konferans, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'un, konuşmacılara günün anısına verdiği hediye ile son buldu.

Çocuğun kendisine örnek aldığı kişilerin ilk olarak anne ve baba olduğunu vurgulayan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun "Çocuklarımızın ilk eğitimi anne ve babada başlar. Ailelerin çocukları ile olan ilişkisi son derece önemlidir. Ahlaki, insani değerler açısından ailede eğitimini almış bir çocuk topluma fayda sağlayabilir. Bilgilendirme amaçlı yapılan böyle konferanslarda ailelerin donanımlı birer birey olmasında yardımcı olacaktır" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Tosun 'Aile ve Çocuk' Konulu Konferansa Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement