Başkan Uzun'dan Dayanışma Mesajı - Son Dakika
Güncel

Başkan Uzun'dan Dayanışma Mesajı

Başkan Uzun\'dan Dayanışma Mesajı

Başkan Uzun, STK'nın öneminden bahsederek, belediye olarak topluma faydalı çalışmalarını her zaman destekleyeceklerini ifade etti.

04.06.2012 11:04

Beylikdüzü Karadenizliler Derneği (BEYKARDER)'in her ay düzenlediği toplantıya bu kez Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun da katıldı. Programda kemençe ve horonla karşılanan Başkan Uzun, yaptığı konuşmada sivil toplum kuruluşlarının (STK) kuruluş ve amacının önemine değindi. Başkan Uzun, STK'ların yerel yönetimlerle bir araya gelip problemlerin çözümü için bir sinerji oluşturmaları gerektiğini kaydetti. Belediye Başkanı Uzun, çalışmalarını sürdürürken de yurt içi ve yurtdışı kaynak ve fonlardan faydalanma yollarının araştırılması gerektiğini de ifade etti. Bu anlamda Türkiye'de ve bölgede dernekçiğinin istenilen seviyede olmadığının altını çizen Başkan Uzun, bu eksiklikten yola çıkarak Beylikdüzü Belediyesi bünyesinde oluşturulan Strateji Geliştirme Bürosu aracılığıyla STK'lara destek ve hibelerin kullandırılmasına yönelik çalışma içerisinde olduklarını belirtti. Başkan Uzun, hazırlayacakları projelerle destek ve hibe almak isteyen STK'lara destek vereceklerini yineledi.

BEYKARDER Başkanı Halil İbrahim Türkgenç de yaptığı konuşmada, dernekçilik faaliyetlerinin daha ciddi yürütülmesine yönelik Beylikdüzü Belediyesi'nin çalışmalarını önemsediklerini dile getirdi. Türkgenç, düzenledikleri yemeğe katılan Başkan Uzun ve diğer misafirlerine de teşekkür etti. Yemekte Başkan Uzun'un yanı sıra Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın ve Zeki Çanakçı da yer aldı. Programın sonunda ise katılımcılar, kemençe eşliğinde horon tepti. Horona Başkan Yardımcıları Yalçın ve Çanakçı da katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uzun'dan Dayanışma Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement