Başkan Uzun'dan 'Güzel' Haberler! - Son Dakika
Güncel

Başkan Uzun'dan 'Güzel' Haberler!

Başkan Uzun\'dan \'Güzel\' Haberler!

Altınkent Sitesi sakinleriyle buluşan Başkan Uzun, sayısız müjde verdi.

29.06.2012 15:48

Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ilçe genelindeki siteleri ziyaret ederek vatandaşlarla görüşmeye devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Altınkent Sitesi sakinlerini ziyaret eden Başkan Uzun, vatandaşların görüş ve düşüncelerini alarak sorularını cevaplandırdı ve belediye çalışmaları hakkında site sakinlerini bilgilendirdi.

Başkan Uzun programda, "Acıbadem Hastanesi'ne bakan bölümde 4000 metrekarelik arsaya, katlı otoparklı yeşil alan ve sosyal tesis kazandıracağız. Orada ihtiyaçlarınızı giderebileceksiniz. Birkaç ay içerisinde Atık Su Arıtma Tesisi devreye girecek. Dere ıslahları ile birlikte sahilimizin hiçbir noktasına arıtılmamış su akmayacak. Yine bu kapsamda sahile ulaşılabilecek tüm yolları açacağız. Kavaklı Sahili'ni de 1 yıl içerisinde düzenleyeceğiz " dedi.

"Engeli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için çalışmalar yapıyoruz"

İlçeye 9 tane Aile Sağlığı Merkezini kazandırdıklarını ifade eden Uzun, " Yakuplu'da Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz açıldı, hepimize hayırlı olsun" dedi. Hizmete yeni başlayan merkezden 5 Temmuz itibariyle ALO 182 hattı aranarak randevu talep edilebileceği bildirildi.

Başkan Uzun, sözlerini, "Başbakanımız özellikle engelli vatandaşlar konusunda büyük hassasiyet gösteriyor. Hükümetimizin yaptığı düzenlemelerle engelli vatandaşlarımızın yüzleri gülmeye başladı. Göreve geldiğimiz günden itibaren engelli vatandaşlarımızın hayatlarını daha da kolaylaştırmak için birçok çalışma yaptık; engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız" dedi.

Programın sonunda Belediye Başkanı Uzun, site yakınındaki park oyun alanının daha kapsamlı hale getirilmesi için ekibiyle görüştü. Site Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Özkök ve site halkı Belediye Başkanı Uzun'a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarete Başkan Yardımcısı Tahir Sert de katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uzun'dan 'Güzel' Haberler! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement