Başkan Uzun'dan Önemli Mesajlar - Son Dakika
Güncel

Başkan Uzun'dan Önemli Mesajlar

Başkan Uzun\'dan Önemli Mesajlar

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Kavaklı'daki Mita Kalıp ve Döküm Fabrikası'na konuk oldu.

18.12.2012 16:36

Fabrika yönetimi ve işçiler tarafından samimi bir atmosferde ağırlanan Başkan Uzun, ''Hepimiz yaptığımız işe gönlümüzü koymalıyız. Bizler de Beylikdüzü halkının refahı, huzuru ve mutluluğu için çalışıyoruz" dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bölgedeki fabrika ziyaretlerini sürdürerek, işçi ve yöneticilerin hem taleplerini dinlemeye hem de üretim süreçlerini incelemeye devam ediyor. Başkan Uzun, bu hafta Kavaklı'da bulunan ve dünya genelinde önde gelen fabrikalarından biri olan Mita Kalıp ve Döküm Fabrikası'nı ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil ve Danışmanları Av. Ercan Ay ile Ayhan Başarır'ın eşlik ettiği gezide Başkan Uzun'u Mita fabrika sahipleri Sedat Ercan ve Yılmaz Kahraman Yönetim Kurulu Üyeleri Fahri Kahraman, Can Ercan, Cem Ercan ve Ebru Ülgenalp karşıladı.

Fabrika İhracatta Başarılı…

Başkan Uzun ile beraberindeki heyet, daha sonra fabrikanın işçi yemekhanesine geçti. Burada konuşan Başkan Uzun, "Aranan kişi olmalıyız. Emek kutsaldır ve bulunduğu noktada kim hangi işi yapıyorsa o işe gönlünü koymalı. Bizler de Beylikdüzü halkının refahı, huzuru ve mutluluğu için çalışıyoruz" dedi. Ayrıca Türkiye'nin her geçen gün daha da büyüme kat edebilmesi için daha fazla ihracat yapılması gerektiğine de değinerek, fabrikamız üretiminin %60'ını ihraç etmektedir. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" dedi. Yöneltilen soruları da yanıtlayan Başkan Uzun, beraberindekilerle birlikte üretim alanını gezdi. Fabrikaya ilişkin bilgiler aktaran işyeri sahipleri Sedat Ercan ve Yılmaz Kahraman Başkan Uzun'u ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uzun'dan Önemli Mesajlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement