Başkan Uzun'dan "Selam" Filmine Övgü - Son Dakika
Güncel

Başkan Uzun'dan "Selam" Filmine Övgü

Başkan Uzun\'dan "Selam" Filmine Övgü

Uzun, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol ve beraberindekiler ile son günlerin popüler filmi "Selam"ı izledi.

17.04.2013 15:03

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol ve beraberindekiler ile son günlerin popüler filmi "Selam"ı izledi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun; Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, belediye başkan yardımcıları, başkan danışmanları, AK Partili yöneticilerle son günlerin popüler filmleri arasında olan, yönetmenliğini Levent Demirkale'nin yaptığı "Selam" filmini izledi. Davetliler, Perlavista AVM'de Sinema Pink'de gösterimde olan filmi çok beğendiklerini dile getirdiler.

"Üç Hikaye, Üç Umut, Üç Hayal, Tek İdeal"

Burçin Abdullah, Yunus Emre Yıldırımer, Emre Karakoç, Hasan Nihat Sütçü'nün başrollerini paylaştığı film "Üç hikaye, üç umut, üç hayal, tek bir ideali" anlatıyor. Film, gittikleri ülkeleri vatanları, karşılarına çıkan farklı renk ve dildeki insanları ise kardeşleri bilen Zehra, Harun ve Adem öğretmenin İstanbul'dan yola çıkışıyla başlıyor. Üç öğretmenin öyküsü tamamen yaşanmış hikâyelerden yola çıkılarak beyazperdeye yansıtılıyor.

Filmi oldukça beğendiklerini ve verdiği mesajların önemli olduğunu dile getiren Kaymakam Demirkol ve Başkan Uzun, tüm sinemaseverleri de filmi izlemeleri gerektiğini belirttiler. Kaymakam Demirkol, Başkan Uzun ve yanındaki davetliler film çıkışında ise birlikte çay içti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uzun'dan 'Selam' Filmine Övgü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement