Başkan Uzun: Gençlere Güvenimiz Tam - Son Dakika
Güncel

Başkan Uzun: Gençlere Güvenimiz Tam

Başkan Uzun: Gençlere Güvenimiz Tam

Beylikdüzü Belediye Başkanı Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Gençlik Kolları'nın yürütme toplantısına katıldı.

06.10.2012 08:57

Gençlere birlik mesajı veren Uzun, "Siyasette başarılı olabilmek için masa başında değil, sahada halkın arasında olmak gerekiyor" dedi.

AK Parti Beylikdüzü İlçe Gençlik Kolları'nın yürütme toplantısına katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, partili gençlerle bir arada olmaktan mutlu olduğunu ifade etti. Birlik mesajı vererek konuşmasına başlayan Başkan Uzun, gençlerin çabası ve gayretinin ülkenin geleceği için çok önemli olduğunu vurguladı. Gençlerin siyasette başarılı olabilmeleri adına yapılan saha çalışmalarıyla büyük tecrübe kazanacaklarını belirten Uzun, "Siyasette başarılı olabilmek için masa başında değil, sahada halkın arasında olmak gerekiyor" şeklinde tavsiyede bulundu.

"GENÇLERİN DESTEĞİNE İNANCIMIZ TAM"

Beylikdüzü'nde belediye olarak önemli yatırımlar yaptıklarını belirten Başkan Uzun, yapılacak muhtemel bir genel seçimde ise, %50 oy oranını zorlayabileceklerini ifade etti. Başkan Uzun, bu oy oranını en üst seviyelere çıkarmak için teşkilatın yapacağı çalışmalara gençlerin de önemli katkılarının olacağına inancının tam olduğunu dile getirdi. Uzun, hizmetlerin toplumun her kesimine en doğru bir şekilde anlatılması gerektiğini ifade etti.

AK Parti Beylikdüzü İlçe Gençlik Kolları Başkanı Zafer Albayrak da Başkan Uzun'un ziyaretinden çok memnun olduklarını dile getirdi. Toplantının son bölümünde ise Başkan Uzun gençlerden gelen çeşitli soruları yanıtladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uzun: Gençlere Güvenimiz Tam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement